Är du på jakt efter en trollkarl?

Vid ett företagsevent, på en mässa eller ett mingel kan man ibland önska sig lite magisk hjälp. Även uppdrag som att planera en möhippa eller stor fest kan få en att vilja ha en gnutta magi.

När man ordnar ett stort evenemang av något slag, oavsett om det är privat eller professionellt, vill man så klart att det ska bli så bra som möjligt. En upplevelse utöver det vanliga, som deltagarna minns och talar gott om långt efteråt. Magisk hjälp à la Askungens möss och goda fe lär troligtvis inte förekomma, men kanske går det att göra ett event mer magiskt på andra sätt.

Någon utöver det vanliga

Ett bra sätt att få litet extra liv på en fest eller ett evenemang är att boka in någon som är välkänd eller som har någon särskild talang. Till exempel en duktig sångare som kan ge ett litet, privat uppträdande på en 50-årsfest eller en inspirerande och framstående idrottare som kan ge ett upplyftande och lärorikt pepptalk på företagskonferensen. Eller varför inte någon som nyligen fått en stor utmärkelse inom samma område som det egna företaget verkar inom? Eller låta en kändiskock komma och lära deltagarna att laga till en riktigt fin middag? När det kommer till att tänka ut roliga, utvecklande och intressanta inslag under ett evenemang så är det bara kreativiteten och budgeten som sätter gränser. Men vad sägs om att göra något alldeles extra magiskt?

Trolla fram en magiker

Trollkarlar är inte bara för barnkalas, eller vita kaniner och duvor som kommer ur en hatt. Det är inte heller alltid en man i svarta kläder som dramatiskt låtsas såga itu sin kvinnliga assistent. Nej, moderna magiker är ofta otroligt skickliga och fingerfärdiga och de har lämnat de dammiga gamla stereotyperna bakom sig. Nya tekniker med inspiration och kunskap från hela världen och högre krav på skicklighet har gett oss en helt ny generation av magiker. Dagens magiker kan se ut hur som helst. Vem har inte sett coola gatumagiker på nätet och i TV-program eller sett magiker uppträda i olika talangprogram? Tänk dig en magiker som underhållning på ditt nästa stora evenemang. Det skulle utan tvekan kunna bidra till att skapa en minnesvärd stund. Men, hur trollar man fram en magiker? Känner du inte redan en trollkarl, eller vet en bekant som gör det, är det ett säkert kort att söka på nätet.

5 Mar 2020