Blogg

RSS

Fruktkorg Stockholm - fördelar med en fruktleverans

19 Feb 2024

Hur påverkar kosten din prestation? Att det finns ett samband mellan god, nyttig kost och ett högre välmående är långt ifrån en hemlighet. De flesta vet att man mår bättre av att äta nyttigt - men de flesta är också relativt lata och dåliga på att planera intaget av mat under dagarna.

Du kanske känner igen hur det kan se ut på arbetet där man någon gång efter lunch går ner i energi och börjar prestera sämre? Du kanske försöker lösa detta genom att ta en kopp kaffe - eller en chokladbit eller en bulle? Det senare är dåligt för dina tänder, det är dåligt för din vikt - och det handlar om en kortsiktig lösning som gör dig tröttare så fort sockret gått ur blodet.

Därför är en fruktkorg en bra investering

Genom att som företag välja att prenumerera på en fruktkorg i Stockholm så skapar man helt nya vanor för de anställda. Man kan, genom ett fruktbud i Stockholm, se till att det alltid finns ett fräscht, nyttigt alternativ att ta del av då hungern sätter in - eller när energin börjar dippa.

En fruktkorg i Stockholm är heller ingen större kostnad - ungefär 200 kronor/vecka och korg - och det bör ses som en investering. Utöver en pigg och alert personalstyrka så kommer en fruktkorg nämligen även med en rad andra fördelar - där några ser ut enligt följande:

  • Bra profil utåt. Genom att välja att prenumerera på en fruktkorg i Stockholm så kan man som företag profilera sig som verksamhet som A) bryr sig om de anställda och B) som alltid sätter hälsan i första rummet. Har ni exempelvis affärspartners eller kunder på besök så ger ni ett bra intryck - både av verksamheten och av era lokaler.
  • Möjlighet att skräddarsy innehållet. En stor fördel med denna tjänst är att den är skalbar och flexibel. Vilka frukter vill ni ha, hur många och när ska korgen levereras? Det går att få en tjänst som fullt ut anpassas efter era unika krav och behov.
  • Möjlighet till olika tillägg. En fruktkorg kan även kompletteras med andra varor som exempelvis kaffe, mjölk, grädde och annat som behövs på ett kontor. Det är en stor fördel.

Boka kontorsstädning i Stockholm för fräscha och rena lokaler

10 Oct 2023

Kontorsstädning i Stockholm finns tillgänglig för alla som vill ha ett fräscht och rent kontor. Boka era städtjänster hos en pålitlig städfirma och skapa ett schema som passar era arbetstider.

Föreställ dig ett kontor där alla anställda kommer in på morgonen och utför sina arbetsuppgifter, men ingen tar ansvar för att hålla det rent och fräscht. Även om de flesta försöker hålla ordning genom att diska sina kaffekoppar efter pauserna och organisera sina papper på skrivborden, så blir det snart uppenbart att det inte fungerar i längden. Det behövs dammsugas och moppen ibland, och det är orimligt att förvänta sig att de anställda ska stanna kvar efter arbetstid för att utföra dessa uppgifter. Självklart behöver alla kontor en form av städtjänst, och ni kan anlita kontorsstäd i Stockholm för att ta hand om alla dessa underhållsuppgifter på ert företag.

Kontorsstädning enligt era önskemål

Att boka kontorsstädning är mycket efterfrågat eftersom professionella städare alltid ser till att kontoret är rent och snyggt, vilket skapar en trevligare arbetsmiljö. När ni har bedömt företagets städbehov kan ni kontakta rätt städfirma och komma överens om ett städschema som passar er. Om ni letar efter bra kontorsstädning i Stockholm kommer ni att hitta många erfarna städare som älskar sitt yrke och gör det lilla extra för att ni ska bli nöjda. Ofta genomförs även kvalitetskontroller under städtjänstens gång för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt.

Delad värme ger sänkta kostnader

1 Sep 2023

Att dela på kostnaderna är nyckeln till att minska solcellsinstallationens totalkostnad. Detta beror på att inköpet och installationen av solceller utgör den största kostnaden. Genom att samarbeta och dela kostnaden med andra bostadsägare kan varje individ spara pengar.

Fördelar med Solceller i Bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar består av ett antal boende i lägenheter eller hus. Genom att vara en del av en bostadsrättsförening finns det möjlighet att dela på och undvika vissa individuella kostnader. Till exempel kan man dela kostnaderna för soptömning, underhåll av grönområden, gemensamma utrymmen och bredbandsanslutning. Men något som har blivit allt vanligare är att man tillsammans installerar solceller som energikälla. Trots att själva installationen kan vara kostsam, är den efterföljande driftskostnaden för solceller i Borlänge försvinnande liten. Genom att dela den initiala investeringskostnaden kan alla medlemmar dra nytta av solenergin och spara pengar på sikt.

Energi Från Taket

När ni har tagit beslutet att investera i solceller i Borlänge finns det gott om information tillgänglig för att ni ska känna er bekväma och informerade. Ta dig tid att läsa mer om solceller för bostadsrättsföreningar och välj den lösning som passar er bäst. Ni kanske har ett gemensamt byggnad eller föreningshus där solcellerna kan monteras på taket. Alternativt kan det finnas andra lämpliga platser för solcellerna. Vad händer sedan? Jo, du och alla medlemmar i bostadsrättsföreningen kan njuta av större ekonomisk frihet varje månad. Ni kanske till och med kan lägga en del av besparingarna i en gemensam fond för att investera i en bastu, försköna grönområdena eller anordna en fantastisk sommarfest. Möjligheterna är oändliga när ni väl har tagit beslutet att investera i solceller.

Hyra privatchaufför i Stockholm - En lyxig transport

1 Sep 2023

Att ha tillgång till en privatchaufför är något som blir alltmer populärt i Stockholm.

Oavsett om du är ute i arbete eller bara njuter av stadens atmosfär, är det en tjänst som erbjuder bekväm och säker transport. Hyr en privatchaufför för att visa dina affärsbekanta runt i staden eller för en lyxig dag med vännerna. I denna artikel utforskar vi fördelarna med att ha en privatchaufför i Stockholm.

Att ha en privatchaufför till hands ger dig en oslagbar bekvämlighet. Du behöver inte bekymra dig om parkering eller bilens skick. Istället kan du fokusera på att njuta av resan och upplevelsen. Du slipper också oroa dig för parkeringsböter eller svårigheter att hitta en parkeringsplats. Din privatchaufför ser till att bilen är redo när du är det och tar hand om alla praktiska aspekter.

Framstående för affärsbekanta och besökare

För företagare som har besökare från andra delar av världen är en privatchaufför en imponerande service att erbjuda. Genom att ge dina affärsbekanta en lyxig transportupplevelse visar du uppskattning och omtanke. Det skapar en positiv intryck och kan även hjälpa till att förstärka affärsrelationer.

En annan fördel med att ha en privatchaufför är att det frigör värdefull tid för dig. Istället för att behöva fokusera på trafik och vägval, kan du använda tiden mer produktivt. Du kan arbeta, svara på e-post, eller förbereda dig inför möten medan din privatchaufför tar hand om körningen. Det är helt enkelt ett fantastiskt alternativ för att optimera din tid.

Anlita en privatchaufför i Stockholm via den här hemsidan: privatchaufförstockholm.se

Använder robotar bara digitala skyltar?

1 Sep 2023

Vi har väl inget behov av vanliga, gamla skyltar? Vi lever ju i en digital värld där annonser och information kommer magiskt till oss genom algoritmer. Eller?

Man hör ofta uttrycket att “vi lever i en digital värld”. Det stämmer lyckligtvis inte, eftersom vi fortfarande lever i den verkliga världen. Ännu har vi inte blivit uppladdade i molnet och blivit beräknande kopior av oss själva. Förhoppningsvis kommer det heller aldrig att ske, eftersom de flesta av oss nog inte skulle gilla det.

Men vad har detta med företag som tillverkar skyltar att göra? Jo, på grund av att vi ännu vandrar omkring på gator och torg eller kör bilar utmed vägar eller åker tåg genom landet ser vi fortfarande byggnader, fält och skyltar. Vi har helt enkelt samma behov av skyltar som informerar oss.

Alla sorters skyltar behövs både nu och i framtiden

Skyltar och dekor har varit viktiga för oss så länge någon kan minnas. I sin enklaste form talar de om riktning eller gatunamn. De kan berätta för dig att du har kommit fram till affären som du letar efter. De kan också ge dig helt nya idéer om vart du ska ta vägen.

Även i den digitala världen, som inte alls är digital, behöver vi skyltar. Därför är det viktigt att företag och andra som behöver visa vilka de är och vad de erbjuder tänker igenom sitt budskap och anlitar företag som är experter på just skyltar. Länge leve den helt analoga skylten!

Kassasystem för restaurang

15 Aug 2023

Med rätt kassasystem kan personalen på en restaurang fokusera på god service och lita på att allt i kassasystemet blir korrekt och flyter på som det ska.

Ett kassasystem i en restaurang är helt annorlunda emot ett kassasystem som exempelvis finns i en butik. Även om kassasystem i butiker också kan skilja sig åt. Men på en restaurang är det exempelvis viktigt att veta vem det är som har beställt något. Därför ska det gå att lägga in bordsnummer på beställningen.

Den beställning som läggs in ska dessutom skickas vidare i systemet till olika platser, beroende på vad det är som läggs in. På vissa restauranger skiljer man exempelvis på huvudrätter med kött eller fisk, samt kalla rätter som sallader eller desserter. Och till det kommer även det drickbara som måltidsdrycker eller drinkar samt kaffe eller te.

Välj rätt kassasystem för din restaurang

Hur ska du välja rätt kassasystem som passar för dig? Det kan kännas lockande att välja ett kassasystem som har allt du kan drömma om och mer därtill. Eller att välja ett kassasystem som håller ett mycket lågt pris. Men det du först och främst ska tänka på är att välja något som passar för dig.

När det kommer till pris på kassasystem för restaurang så kan det skilja sig åt markant. Men du måste ändå fokusera på att köpa ett kassasystem som fungerar för dig, personalen och dina gäster. Väljer du fel så kan det kosta dig dyra summor i ökad arbetstid eller korrigeringar av felbeställningar.

Mäklare ger dig det sanna värdet av din lägenhet i Farsta

24 Jul 2023

Att värdera den nuvarande lägenheten i Farsta med hjälp av en mäklare ger en bättre bild av vilken typ av lantligt boende som är inom räckhåll för ekonomin.

I dag arbetar många människor hemifrån. Efter pandemins restriktioner vande sig svenska familjer vid distansarbete. Det är inte ovanligt att uppleva stora lättnader i livspusslet, i de familjer då man inte längre behöver lägga restid på att ta sig till och från ett kontor. Särskilt i områdena kring Sveriges huvudstad Stockholm, där rusningstrafiken kan vara minst sagt tidskrävande.

När närheten till arbetet inte längre är en nödvändighet, har många familjer dessutom börjat ifrågasätta sitt boende. Är Farsta verkligen rätt plats för barnen att växa upp på? Visst är det en fin förort till Stockholm, men grönområdena är inte direkt jämförbara med de fria åkermarkerna i Skåne eller skogen i Dalarna. Drömmen om ett rött hus med vita knutar lever fortfarande inuti många svenska hjärtan.

Mäklare i Farsta vet vad din lägenhet är värd

För att få en uppfattning om vilken typ av boende ute i landet man skulle ha möjlighet att köpa, är det dags att vända sig till en mäklare som arbetar med att värdera bostad i Farsta. Utan att veta vad den nuvarande bostaden är värd, är det svårt att veta om det är en herrgård eller en liten stuga som är ett rimligt framtidsscenario.

Sannolikt är det faktiskt en herrgård som står på menyn för den som vill lämna Farsta för landet, om man ska vara krass. Bostadspriserna i Farsta har gått upp en hel del under de senaste åren, och även en mindre lägenhet i söderort kan vara värd lika mycket som en hel gård ute på landsbygden.

Miljövänligare el med hjälp av PPA

19 Jul 2023

Miljövänligare elproduktion blir möjlig genom användningen av PPA. Elproducenter står inför betydande kostnader vid etablering av sina anläggningar och letar efter sätt att få kunderna att bidra till finansieringen. Genom att ingå PPA-avtal kan båda parter gynnas på lång sikt.

Som elanvändare är det förståeligt att du vill vara en del av förändringen och bidra till en ökning av grön el i vårt energisystem. Men att bygga exempelvis en solpark innebär höga kostnader. Här kommer PPA, eller Power Purchase Agreement, till undsättning. PPA innebär att producenter och konsumenter samarbetar genom att ingå långsiktiga elavtal med en fast volym till ett fast pris. Dessa avtal ger trygghet åt båda parterna och skyddar mot oväntade händelser.

Fördelarna med PPA

PPA ger en stabil prissättning på elen. Genom dessa långsiktiga avtal kan elproducenten säkerställa stabila intäkter över en längre tidsperiod. Det ger producenten möjlighet att investera i förnybar energi, såsom vind- och solkraft, med ökad tillförsikt. Å andra sidan gynnas även konsumenten av denna modell. Det fasta priset ger en trygghet även i tider av osäkerhet. PPA utgör helt enkelt en win-win-situation där båda parter gynnas. Genom att ingå avtal över lång tid minskas även riskerna för alla inblandade.

PPA fungerar som en överenskommelse som reglerar villkoren för både producenten och användaren. Detta skapar tydlighet och förutsägbarhet för affären. Avtalstider på 10–15 år är inte ovanliga inom PPA, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för företag som vill trygga sin elförsörjning på lång sikt. Samtidigt bör man vara medveten om att mycket kan hända under en så lång period. Det är därför viktigt att företaget kan garantera sin närvaro på samma plats under avtalsperioden. För konsumenterna öppnar detta upp möjligheten att vara med och påverka vilken typ av el vi vill ha i Sverige.

En utbildning i HLR räddar någons liv i Göteborg

10 Jul 2023

Att boka in en utbildning för att lära sig HLR kan vara det viktigaste du gör i livet, för att rädda någon annans liv. Framförallt om du bor i Göteborg.

Varje dag drabbas drygt 25 personer av hjärtstopp i Sverige, utanför sjukhus. På ett år blir det cirka 10 000. Av dessa är det ungefär 600 som räddas och överlever. Hjärtstoppet beror ofta på en hjärtinfarkt, men det kan även vara andra orsaker.

Många tänker nog att det främst är gamla och sjuka som drabbas. Det är såklart vanligt, men det är tyvärr fler än dem. Även unga och friska kan helt plötsligt och oväntat drabbas av ett hjärtstopp. Det kan vara någon du möter på stan, en kollega, en vän eller din allra käraste familjemedlem.

Utbildning i HLR bättrar på siffrorna

I storstäderna bor det fler människor. Därmed ökar sannolikheten att du kommer möta någon som får hjärtstopp, tyvärr. Men samtidigt, ju fler människor som bor där, desto fler potentiella livräddare finns det. Åtminstone om alla utbildar sig. Att lära sig HLR är inte svårt, men det är viktigt att repetera kunskapen med en kurs då och då.

Att boka en HLR-utbildning i Göteborg är enkelt. I de större städerna finns ofta många kurshållare att välja bland. Därmed finns det ingen ursäkt att inte lära sig rädda liv. Har du inte redan gått en kurs, boka en nu! Ju fler som går en utbildning, ju bättre. Förhoppningsvis kan siffran som räddas efter ett hjärtstopp öka rejält.

Uppställningsplats för företag i Stockholm

4 Jul 2023

I en storstad som Stockholm kan det vara svårt och dyrt att få fatt i önskade ytor för ett företag. Då finns det istället att hyra en uppställningsplats.

Det är på grund av att mark är dyrt som hus byggs på höjden i stora städer. Men då och då finns det behov hos ett företag som inte går att lösa genom att bygga ett höghus. Som när det kommer till en uppställningsplats för företagets bilar, lastbilar, husvagnar, husbilar och liknande.

En uppställningsplats kan då bli det som gör att företaget kan ta emot en större order eller överhuvudtaget få möjlighet att fortsätta sin verksamhet på ett fungerande sätt. Men det kan även vara tillfälliga behov vid uppstarten av ett företag eller om företagets lokaler är under renovering eller byggnation.

Smart och ekonomiskt med en uppställningsplats

Idag är det många som väljer att hyra en uppställningsplats i Stockholm istället för att själva köpa mark. Det kan bero på att det inte finns mark där företaget vill ha det, eller för att marken är så pass dyr att det blir ohållbart. Men det kan även vara så att det är tillfälliga behov som kan ändras framöver, och då vill man inte sitta på mark som behöver säljas.

Tanken med en uppställningsplats är att det ska vara lättillgängligt och ekonomiskt försvarbart för kunden. Samtidigt som det ska ge en stadig och bekväm utdelning för markägaren. Därför satsar oftast de markägare, som erbjuder uppställningsplatser, på olika faciliteter och möjligheter. Som el, vatten, avlopp och eventuellt även kontorsplatser.

När används egentligen gummiprodukter?

2 Jul 2023

Det finns saker man sällan tänker på. Gummiprodukter är en sådan, trots att de är vanliga. Sällan klurar man över en funktionell gummiduk innan man behöver en.

Den som anlagt en pool har kanske lagt ner hela sin själ i att hitta en perfekt gummiduk. En som håller måttet och ser till att poolen blir riktigt tät. När väl denna duk är på plats lär det troligen gå många år innan ägaren av poolen funderar på gummidukar igen. Så är det nämligen med gummiprodukter - man tänker sällan på dem.

Kanske hade vi alla tänkt mer på gummiprodukter om vi inte hade haft tillgång till dem. Om gummiprodukter av okänd anledning blivit ransonerade hade nog många fått upp ögonen för deras fantastiska funktion. Att få ett modernt fönster att bli tätt hade, exempelvis, varit betydligt svårare utan en gummilist.

Gummiprodukter med många användningsområden

Gummiprodukter finns på många ställen i hemmet. När det kommer till tätning är de nästintill oslagbara. Som tidigare nämnt kan en ordentlig gummiduk täta en stor pool och runt många dörrar sitter det en gummilist som håller kylan ute. En liten detalj, men ack så nödvändig. Något man definitivt hade saknat ifall den inte satt där.

Och vad skulle egentligen en entré i ett varuhus vara utan en gummimatta precis innanför dörren? En klassisk ringmatta som snabbt torkar skosulorna och håller varuhusets golv betydligt fräschare än om den inte legat där. Ytterligare ett exempel på att gummiprodukter behövs för att få vardagen att fungera.

Hur ser bilden av en cateringfirma ut inom populärkulturen?

28 Jun 2023

Att anlita en cateringfirma blir allt vanligare inom det svenska näringslivet. En anledning till detta kan hittas inom den amerikanska populärkulturen.

Cateringfirmor är ett vanligt inslag i film och serier. Många svenskar fick nog sitt första intryck av catering genom amerikansk populärkultur, långt innan catering faktiskt blev vanligt i Sverige. Men hur ser bilden av en cateringfirma ut inom populärkulturen idag? Och hur påverkas efterfrågan på svensk catering?

I filmen “Djävulen bär Prada” beställer huvudrollen Miranda Priestly återkommande mat från fiktiva cateringföretaget “The silver spoon”. Priestly, spelad av Meryl Streep, är en kvinna med stor makt och hög position på företaget. I TV-serien “Suits” (som skildrar livet på en advokatbyrå) används catering ofta för att leverera mat till kontorsmöten.

En bra cateringfirma levererar lyxig mat till långa möten

En skildring som den i “Suits” kan absolut ha påverkat att catering för företag blir allt vanligare i Sverige. I dag förväntas mat ingå i långa möten, samtidigt som det inte är aktuellt för till exempel en sekreterare eller receptionist att stå och laga den maten. Lösningen blir att liksom i amerikanska TV-serier beställa mat från cateringfirmor.

Populärkulturen har alltså visat upp en bild av cateringfirmor som en självklar del av den moderna affärsvärlden. Den vanliga förekomsten av catering på lyxiga events som Oscarsgalan har dessutom gett catering en exklusiv koppling, vilket ytterligare ökat efterfrågan på catering i Sverige. Särskilt hos lite mer prestigefyllda företag som arbetar medvetet med representation gentemot andra firmor.

Fastighetsboxar gör trappuppgången lugnare

21 Jun 2023

I äldre hus kan det vara ovanligt ljudkänsligt. Många människor som vaknar lätt störs när tidningsbudet eller brevbäraren kommer på morgonen. Det är här fastighetsboxar kan spela en viktig roll genom att minska störningarna och skapa en lugnare boendemiljö.

Lösningen för en lugnare trappuppgång - Fastighetsboxar

Greta vaknade med ett ryck och tittade på sin klockradio, en relik hon haft i årtionden. På displayen stod klockan 03.20 och hon muttrade irriterat över det faktum att tidningsbudet återigen hade väckt Anderssons schäfer. Den hunden hade tydligen utnämnt sig själv till vakthund i huset. Men man kunde tycka att den borde ha lärt känna tidningsbudet efter ett år.

Hon lade ner huvudet på kudden igen och blundade. Men hon visste att det inte skulle fungera, så hon gick istället ner till köksbordet för att lösa korsord. Klockan blev sex innan hennes ögon började kännas tunga och hon gick tillbaka till sängen. Men bara tre timmar senare vaknade hon återigen av hunden. Herregud, kunde inte hyresvärden bara installera fastighetsboxar så att det kunde bli lugnt i trappuppgången?

Fastighetsboxar - En önskan från Greta

Om bara brevbäraren kunde vänta med att komma in tills klockan var åtminstone nio. Greta kände hur sömnbristen under de senaste åren började påverka hennes hälsa och välbefinnande. Något behövde göras snarast. Efter att ha bryggt sitt kaffe och ätit lite mat plockade hon fram telefonnumret till fastighetsägaren och satte sig bekvämt tillrätta för att ringa.

Greta var redo att låta dem få veta vad hon tyckte. Hon förklarade sitt ärende och skulle precis börja argumentera när hon blev avbruten. Personen i andra änden berättade att de planerade att installera fastighetsboxar i alla fastigheter inom kort. Greta tittade förvånat på sin tysta mobiltelefon. Det där gick ju bra, tänkte hon nöjt och knappade in numret för att berätta den glada nyheten för sin bästa väninna. För fastighetsboxar du kan lita på kolla in www.fastighetsboxar.net.

Lokalanpassning i Stockholm - Förvandla din lokal till ett framgångsrikt konditori

13 Jun 2023

När du planerar att öppna ett konditori i Stockholm och din hyrda lokal tidigare var en klädbutik, behöver du genomföra en lokalanpassning. Denna förvandling kan liknas vid en total makeover, där du anpassar lokalen efter dina behov för att skapa en trivsam och funktionell miljö för ditt konditori.

Lokalanpassning i Stockholm av högsta kvalitet

För att säkerställa en framgångsrik lokalanpassning i Stockholm är det avgörande att anlita erfarna och välrenommerade yrkesmänniskor. Det är också viktigt att samarbeta med specialister som har ett brett nätverk av kontakter inom branschen, vilket garanterar tillgång till alla nödvändiga resurser för din lokals behov.

En omfattande makeover för ditt konditori

När du planerar att öppna ett konditori i en tidigare klädbutik krävs det ofta en omfattande lokalanpassning. Att genomföra en sådan stor makeover kan vara en utmaning, men om läget är perfekt kan det vara väl värt ansträngningen. För att säkerställa ett framgångsrikt projekt av denna omfattning är det nödvändigt att engagera specialister inom lokalanpassning.

Professionell lokalanpassning i Stockholm

Att genomföra en betydande förvandling av en lokal kräver specialister inom lokalanpassning i Stockholm. När det gäller ett konditori, där bakning sker på plats, krävs det att köket uppfyller alla krav och är godkänt för servering till kunder. Denna del av lokalanpassningen i sig är ett stort projekt. Dessutom är den atmosfär och stämning som krävs för ett konditori helt annorlunda jämfört med vad man vill ha i en klädbutik.

Hur du väljer städfirma i Stockholm

10 Jun 2023

Vad ska man egentligen tänka på när man väljer att anlita en städfirma i Stockholm? Det ska inte vara svårt att få hjälp med något så enkelt som städning.

Att städa är inte alltid något man känner för att göra. Så för dig som redan har ett extremt upptaget liv, så är det en självklarhet att anlita städhjälp. Det gör att du kan fokusera på det som du tycker är viktigt i livet. Du kan enkelt få hemstädning i Stockholm, och här kommer några småsaker att tänka på när du väljer städföretag.

Miljöaspekten är alltid viktig för alla parter. Så när du väljer städfirma så är det bra att överväga ett företag som verkligen har miljön i fokus. Ett sätt som ett städföretag kan visa det här på är genom att städarna åker kollektivtrafik. Du som kund står för material och utrustning, vilket gör att du kan få de produkter som fungerar hemma hos dig.

Priser hos en städfirma

Det skiljer sig såklart åt från bostad till bostad, och från städföretag till städföretag. Men hos vissa städföretag så kan du till exempel boka en provstädning för 149 kr i timmen. Det är ett rimligt pris som gör att du kan känna efter om det känns rätt för just ditt hem att ha hemstädning.

Om du väljer ett städföretag som verkligen fokuserar på miljön så blir det också billigare för plånboken. Ett städföretag som aktivt använder sig av kollektivtrafiken köper inte in en massa bilar, och det gör det mycket billigare för dig.

← Äldre inlägg