Blogg

RSS

Här får man hjälp med ekonomisk plan som BRF

5 jun 2022

Om man som bostadsrättsförening vill ha hjälp med sin ekonomiska plan kan man vända sig till dedikerade juristfirmor som har ekonomisk plan för BRF som område.

Det har blivit dags att presentera en plan för er bostadsrättsförenings ekonomi. Ni har tittat på de tidigare planerna och ser vad som ska ingå. Förutom att ni ska redogöra för föreningens inkomster och utgifter, behöver tydliga ritningar över era fastigheter finnas samt planer på eventuella tillbyggnader eller reparationer finnas. Självklart vill ni även kunna ge medlemmarna möjlighet att sälja om de så önskar. Eftersom den tidigare ekonomiansvarige i föreningen valt att avgå, måste nu den nytillträdde ta över. Men som ny på posten vill denna gärna ha lite hjälp med allt som rör den ekonomiska planen för er BRF.

Experter hjälper till med ekonomisk plan för BRF

Varje bostadsrättsförening behöver ha en ekonomisk plan , där man presenterar planerade tillbyggnader, försäljning av lägenheter samt inkomster och utgifter i föreningen. Behöver man hjälp med sin ekonomiska plan kan man vända sig till erfarna jurister som jobbar med just bostadsrättsföreningar och hjälper till med detta. Ofta kan man få en gratis rådgivning av sin jurist gällande vad som ska ingå i den ekonomiska planen. När planen är klar ska den sedan betraktas och godkännas av två intygsgivare som avgör om man har rätt att exempelvis upplåta lägenheter till framtida köpare. Det är därför viktigt att planen är så utförlig och transparent som möjligt för att man ska få en rättvis inblick i föreningens ekonomi. Läs mer om ekonomiska planer på denna sida: https://www.ekonomiskplanbrf.se/

Affärsjuridik är spännande och lönsamt

16 maj 2022

Att som jurist välja att utbilda sig inom affärsjuridik kan vara ett väldigt bra val som kan visa sig vara både spännande och lönsamt. Affärsjuridik har ett rykte om sig att vara både tråkigt och mindre händelserikt än brottsmålbranschen och detta är något som verkligen inte stämmer. Tvärtom – fördelarna med att jobba inom affärsjuridik är väldigt många och det är dessutom ett yrke som alltid kommer att behövas. Vad gör man då som jurist inom området affärsjuridik och på vilket sätt kan detta vara spännande?

Jo, det primära inom affärsjuridik handlar om att bistå sina klienter – olika företag - i deras affärer och hjälpa dessa till att nå så stor vinst som möjligt. Detta utan att några lagar bryts och där man försöker hålla hög etik och moral. Något som av hävd är något som saknas inom affärsvärlden där jakten på maximala vinster ofta sker i lite grumligare vatten än det som lagboken tillåter. Som jurist inom affärsjuridik innebär det alltså att man måste vara oerhört skicklig på företagsekonomi och samtidigt kunna lagboken utan- och innan.

Nummer två är att man även har en förmåga att kunna läsa av olika affärer och på så sätt kunna veta – vid exempelvis en upphandling – vad den andra parten egentligen vill och vad denne har att vinna på affären. I det här ligger alltså spänningsmomentet vi nämnde ovan – att man får försöka förutse sin motståndares drag och se till kundens bästa är det som gör affärsjuridik till det utmanande yrke som många söker.

Det kan alltså vara betydligt roligare – förutsatt att man gillar matematik, företagsekonomi och lagboken – att vara verksam inom affärsjuridik då man liksom aldrig vet vad som väntar. Inom affärsjuridik ligger också att representera sin klient om något gått fel och där denne måste upp inför domstol – vid sådana lägen så påminner det lite om hur en brottmålsadvokat jobbar. Här ligger dock en viss skillnad och denna är att man ofta kan lösa tvister inom affärsjuridik innan de går så långt som till domstol. Det är alltså ganska ovanligt att man verkligen får stå och plädera i en domstol – även fast det naturligtvis händer även inom affärsjuridik.

Affärsjuridik är svårt för den oinsatte

Gällande lönsamheten så brukar en affärsjurist – en skicklig sådan – dessutom tjäna betydligt mer pengar än vad en brottmålsadvokat så där har vi ytterligare en anledning till att man som blivande jurist kanske ska välja den inriktningen. Detta naturligtvis om man är ute efter att tjäna pengar och inte ser juristyrket som ett kall – då kan verkligen en karriär inom affärsjuridik vara värt att sikta in sig på. Som sagt – affärsjuridik kan både vara spännande, lönsamt och ger personer som jobbar inom detta område en chans att verkligen göra skillnad.

Att påverka affärsklimatet i en ärligare riktning är något som hela landet tjänar på och det är just bristen på affärsjurister som gör att många företag väljer fel väg – både medvetet och genom okunskap. Man ska nämligen veta att affärsjuridik – för den oinsatte och outbildade – är en snårig djungel där det är lätt att gå vilse. Salmi & Partners är en advokatbyrå i Stockholm och Göteborg som bland annat är specialiserad på affärsjuridik.

Kommunikativt ledarskap för var och en

24 mar 2022

Vill du bli bättre på att kommunicera? Vill du komma över din scenskräck och kunna tala inför många människor? Vill du veta vad kommunikativt ledarskap kan göra för dig i vardag och på jobb?

Du kommer säkert någon gång råka ut för att du hamnar i en situation där allt hänger på om du kan uttrycka dig bra och fånga dina åhörare så de verkligen lyssnar på det du har att säga. För vi har alla något att säga, något vi vill berätta, och frågan är inte vad du har att berätta utan snarare hur du berättar det du har att säga. Krångligt? Om du bara har rätt verktyg och vet hur du ska parera andra människors sätt att uttrycka sig, om du vet hur du ska förbereda dig för att trollbinda sin publik, då blir det inte det minsta krångligt, då blir det en glädjefylld tillvaro där du kan kommunicera fritt och kunnigt. Ett kommunikativt ledarskap är numera en av de egenskaper en duktig ledare behöver bemästra för att vara en bra ledare.

En duktig ledare kan det här med kommunikativt ledarskap

För att du ska kunna bidra med det allra bästa när det gäller ledarskap behöver du vara en fena på kommunikation. Du behöver lära dig hur du hanterar en situation där det kommer upp svåra frågor utan att det hindrar dig från att kunna jobba. Du behöver veta hur du kommunicerar med dina medarbetare och kunder eller klienter för att allt ska flyta så smärtfritt som möjligt.

Kontorsinredning för dig och ditt företag

11 mar 2022

En kontorsinredning kan vara av det enklaste slag som finns. Den behöver inte vara lyxig och överdådig utan bara ha det allra nödvändigaste. Ett visst mått av kvalité är ändå att föredra.

Att jobba med kontorsinredning kanske kan tyckas vara en upprepning av samma sak dag efter dag på jobbet. Inget kunde vara mer fel. Varje kund är unik och med det kommer att varje inredning kommer bli lika unik. Det kan handla om att lyssna på kunden och att du är i ett helt team som tillsammans pratar er fram till hur ni löser uppgiften bäst. Det enda som är viktigt är ju att kunden blir nöjd och att du har gjort ett gott jobb för att det ska bli så.

Saker att ta hänsyn till kan vara vilket material det ska vara i tygerna i rummet. Vad det önskas för material i möblerna. Vilken färgställning kunden vill ha och vilken prisnivå prislappen småningom ska eller önskas hamna på. En kontorsinredning är lika omvälvande varje gång och utmanar dig att bli en virtuos på kreativa lösningar.

Kontorsinredning steg för steg

För att du ska kunna få ett bra förslag på en fungerande kontorsinredning är det alltså viktigt att du har lite fakta att lämna till inredningsföretaget. Därefter kommer de göra en analys och ta fram ett eller två exempel. Gillar du det kommer du får en order att bekräfta och sedan sätter arbetet igång. Det går i produktion. Sedan paketeras det och skickas till dig och du får en faktura att betala. Klart.

Snabb och enkel flytt med flyttföretag i Stockholm

6 mar 2022

Att flytta är roligt. Att flytta är ett riktigt elände. Båda är lika sanna. Ny bostad känns toppen men själva bärandet av möbler och bohag - inte så mycket. Anlita flyttföretag i Stockholm.

Visa mig någon som tycker att det är roligt att kånka en hörnsoffa från plats x till plats y och du visar mig en lögnare. Det är rätt underligt, men de som konstruerar hus verkar inte räkna med att boende har möbler. Ofta är hissarna för små och fem trappor är det som erbjuds.

I större städer slutar inte eländet där heller. Hyrda bilar kan inte vara speciellt rymliga om du som vanlig privatperson ska få lov att köra dem. Och förresten - kan du fickparkera, finns någon plats, och får du ens lov att stå utanför porten? Hmm…

Lämna bekymren åt flyttföretaget

När du ska flytta är det mycket att göra. Du har troligen arbete eller studier att handskas med, kanske också barn. Det finns en uppsjö av administration som måste tas om hand. Packa är tidsödande och kräver eftertanke. Städning vill man inte ens tänka på. Det minsta du kan göra för dig själv är att slippa ta hand om möbelflytt.

Idag kan du få ta del av ett varierande utbud av tjänster, beroende på vad du vill betala för. Själva flytten är fantastiskt skönt att kunna lämna bort. För många är det också ett lätt val att låta flyttföretaget sköta slutstädning. Du väljer. Boka flytt med valfria tjänster och ägna dig åt annat. Läs mer om flyttföretaget på denna sajt: https://www.starcycle.se/

Utomhusreklam för den som vill synas

22 feb 2022

Det är inte enkelt för företag att nå ut till sina kunder. Dagens stora utbud av medier gör det omöjligt att veta vilken sort som passar de egna kunderna. Då är utomhusreklam en smart lösning.

Anders företag med företagstjänster hade vuxit enormt och fortsatte att expandera. Han märkte ändå att den marknadsföring som användes inte nådde ut. Det var som att slänga pengarna i sjön.

Online hittade han mycket information om att människor inte längre stannar för att läsa en annons om de inte specifikt är på jakt efter produkten. Man scrollar vidare till nästa sida utan att hinna reflektera.

Annonskostnaderna för branschtidningar och internet var skyhöga. Anders tittade ut genom kontorsfönstret och fastnade med blicken på en annonstavla. Som en blixt från klar himmel visste han att det var rätt väg att gå. Dessa annonser möttes ju av alla, dag ut och dag in.

Rätt i tiden med utomhusreklam

Efter bara några sökningar hittade han rätt: en marknadsföringsbyrå med fokus på just utomhusreklam. Kontakten gjordes och ett möte bokades in över zoom. Han berättade om sina önskemål och de bestämde en dag då de skulle ta lite bilder och diskutera layouten. Sedan skulle de komma med förslag på annonser som skulle sättas upp—inte bara runt om i stan, utan i flera olika städer.

Tänk alla människor han skulle kunna nå på det här sättet! För sin inre bild kunde han redan se de stora annonserna där företagsloggan och en snygg slogan visades tydligt för alla som gick förbi. Läs mer om utomhusreklam på denna webbsida: https://www.utomhusreklam.nu/

 

 

Ta hand om dina anställda med företagshälsovård i Stockholm

14 feb 2022

En företagare som verkar för ett socialt hållbart samhälle håller ett öga på sina anställdas hälsa och skickar dem på undersökningar. Så sköter du din företagshälsovård i Stockholm snyggt.

De anställda är ditt företags livsnerv, blodet som flyter i venerna. Det är de anställda i samarbete med ditt affärssinne och din briljans som entreprenör som gör ditt företag till en succé. Företagshälsovård i Stockholm arbetar med att förebygga skador genom friskvård och samtal och råd om kost och sömn. Psykologer ingår också. Att man får prata av sig om man är stressad kan vara ett viktigt led i att må bättre. Även diverse provtagningar ingår. Via blodprov och urinprov kan det bli uppenbart om det till exempel råder brist på järn eller om främmande ämnen påverkar kroppen. Varje anställd har sina egna krämpor och därför får dina anställda en personlig service där syftet är att skapa en behandling som är till för att lindra alla de olika krämporna.

Intyg från företagshälsovård

Med företagshälsovård kommer du också kunna få de läkarintyg som krävs för att köra diverse fordon som taxi, släp och buss. Om arbetsmiljöverket gör en inspektion ska du som företagsledare kunna visa upp tjänstbarhetsintyg, och även det hjälper dig bra företagshälsovård med. Så vad dina anställda behöver är företagshälsovård. Vilket pris på företagshälsovård kan du få? Alltid ett förmånligt, men vilket pris sätter du på din och dina anställdas hälsa? Friska anställda och ett friskt företag för ett framgångsrikt entreprenörskap.

Bokföring i Stockholm har koll på siffrorna

13 feb 2022

Det är inte enkelt att sköta sin bokföring. De flesta väljer faktiskt att ta hjälp med den. Istället för att oroa sig över att göra fel, så vet man att det blir rätt med bokföring i Stockholm.

Att ha hand om en massa siffror är svårt för väldigt många. Den vanliga matematiken funkar, men när det kommer till att räkna moms, skatt och mer då blir det svårt. Som tur är behöver vi inte göra det själva. Istället kan man lämna över sin bokföring i Stockholm. Bokföringen är något man måste göra. Detta är för att följa bokföringslagen. Om man inte sköter den som man ska kan man få dryga böter och även fängelse till större saker. Inget man vill ha och man vill inte heller ha problem med skatteverket. Så det är en väldigt bra anledning till att lämna över sin bokföring. Man minskar risken för fel och slipper tråkiga problem med skatteverket.

Bokföring för ditt företag

Vi lever i en otroligt modern värld där vi gör lösningarna enklare hela tiden. Så idag är det många som väljer att göra sin bokföring själv med hjälp av bra program, medan andra håller sig till det gamla vanliga och låter andra få sköta bokföringen. Då vet man att det blir helt rätt gjort och även om det är ett enkelt program är det inget du behöver lära dig. Din bokföring kommer skötas på löpande band och vara inne i tid. De kommer gå igenom så allt är med.

Rusta och matcha för att snabbt hamna på fötterna

8 feb 2022

Oavsett anledningen till att du står utan arbete så kommer rusta och matcha att hjälpa dig på fötterna igen. Ta kontakt med en arbetsmarknadsexpert redan idag som kan ta vara på dina styrkor.

Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen så kan du få experthjälp med att komma i arbete direkt. Vare sig du är välutbildad och har haft en gedigen karriär eller om du är helt ny på arbetsmarknaden så får du hjälp att hitta en anställning som passar dig och dina förutsättningar. Med en personlig jobbcoach får du stöd och hjälp med att lyfta fram dina styrkor och din kapacitet. Du kommer att få direktkontakt med arbetsgivare i ett ständigt växande nätverk. Med erfarna och språkkunniga arbetsmarknadsexperter så ser din framtid ljus ut. Rusta och matcha är gjort för att du ska få skräddarsydd hjälp att komma ut i arbete så snabbt som möjligt.

Jobbsökande med intensivt stöd genom rusta och matcha

Att söka jobb kan vara lite knepigt. Därför är det viktigt med ett intensivt stöd som är anpassat efter dina förutsättningar och mål. Och naturligtvis kan du få samma stöd för att hitta en utbildning som kan leda till ditt framtida drömjobb. Med rusta och matcha får du expertstöd och motivation att komma i arbete så att du får ordning på vardagen igen. Detta är en åtgärd som passar alla oavsett bakgrund och erfarenheter. Rusta och matcha får dig snabbt i arbete genom att vägleda dig längs hela vägen till ditt nya jobb.

Säkra din nätinfrastruktur med North Projects

26 jan 2022

Företag och fastighetsägare måste ha bra nätverkslösningar som uppfyller behoven av snabb uppkoppling. Ett samarbete med företag som North Projects höjer garanterat kapaciteten.

Smarta hem, smarta maskiner och uppkoppling överallt är en del av den digitaliserade livsstilen som exempelvis North Projects har inriktat sig på. En laddbox för bilen, till exempel, laddar tio gånger snabbare än ett vanligt eluttag. Laddboxen är uppkopplad till Wifi så att den alltid hålls uppdaterad. Med fiberoptiska nätverk är man välförsedd i det datasamhälle vi lever i.

North Projects erbjuder många lösningar

Det är kombinationen av tekniska uppfinningar och uppkoppling till de senaste nätverkslösningarna som gör att man kan dra fördel av teknologin på alla sätt. Man får en synergieffekt, så att helheten blir mer än delarna. Det är många som ställer sig tvekande till varför vi behöver så mycket teknologi, men sanningen är att vi får ut så mycket av den. Precis som bilen, diskmaskinen och alla andra uppfinningar en gång revolutionerade vår tillvaro så kan datorerna användas till mycket som hjälper människan.

Tänk bara på alla robotar inom industrin eller sjukvården, som kan utföra precisionsjobb som inte människan klarar av. Våra hem blir smarta med larm och kameror och övervakning kan ske på distans. Att exempelvis få en blixtsnabb laddning av sin elbil är en praktisk och tidsbesparande uppfinning, som man har nytta av i sitt eget garage. North Projects har mycket på sin agenda, och de är ett bra exempel på företag som leder oss in i framtidens nätinfrastruktur.

En företagsmäklare i Stockholm ger dig trygghet

19 dec 2021

Det är ett stort beslut att köpa eller sälja ett företag. Om du ska sälja ett företag kan det ta ett år eller mer. Om du anlitar en företagsmäklare i Stockholm tar de hand om hela processen.

Går du i tankarna att köpa eller sälja ett företag? Det är svårt och det tar tid att genomföra ett köp eller en försäljning av en affärsverksamhet. Många gånger krävs det en noggrann planering och en hel del kunskap ifall du ska ge dig in i exempelvis en försäljning av ditt företag. Ett gott råd är att du tar kontakt med erfarna företagsmäklare i god tid så ni kan bolla dina tankar och funderingar. Om du anlitar en företagsmäklare tar de hand om hela säljprocessen steg för steg. Du behöver inte tänka på värdering av företaget, marknadsföring, förhandling och annat som måste göras vid en försäljning. Det kan ta lång tid att genomföra en försäljning och du själv kanske behöver lägga all fokus på din verksamhet.

Vänd dig till en företagsmäklare om du ska köpa eller sälja en affärsverksamhet

Det finns en hel del att göra vid en säljprocess och det är viktigt att allt genomförs korrekt. Både köpare och säljare ska känna sig trygga och det kan de göra med hjälp av en företagsmäklare. Det är svårt att själv ha kännedom om allt som måste göras, krav, regler och värdet på företaget. Erfarna mäklare kan uppskatta värdet och sätta ett rimligt pris som både säljare och köpare kan vara nöjda med.

Förändringsledning i företaget

18 dec 2021

Förändring kan vara utvecklande för ett företag, men det kan också möta starkt motstånd. Ska du jobba med förändringsledning bör du vara väl förberedd. Gå en speciell utbildning för det.

För det första ska du få folk till att samarbeta, mot ett bestämt mål, som kanske inte alla är överens om. Det kan bli skarpt läge, och hur ska du då hantera detta på ett effektivt och förtroendefullt sätt? De förändringar som ska göras kanske någon annan har bestämt, till exempel en ägargrupp, och det är bara ditt jobb att genomföra dem. Du kan anmäla dig till en utbildning i förändringsledning.

Personalens förtroende och goda relationer

Att det bara bestäms saker i firman tas inte emot väl av personalen. De kan ha många och bitska synpunkter. Hur ska du vara som människa för att höja upp var och en och motivera dem? Du ska vara en stark men ändå förtroendeingivande ledare som får flocken att gå åt samma håll. Samtidigt ska du sätta gränser och definiera vars och ens ansvarsområde.

På en kurs i förändringsledning får du praktiska tips och kunskaper, och du träffar andra ledare i samma situation. Ni kan utbyta erfarenheter och ge varandra stöd i rollen, som faktiskt ställer stora krav på ledarens egna personlighet. Det finns kurser som sträcker sig över tid med träffar då och då, så att du får feedback under en längre period och att deltagarna blir som ett stödjande nätverk. Det är också givande om ni är några fler deltagare från samma arbetsplats.

Solceller Företag - producera egen el

30 nov 2021

Fler och fler privatpersoner väljer att investera i solceller. Det gör man av flera skäl. Dels vill man vara med och bidra till en bättre värld och miljö. Dels så vill man också spara pengar. Solceller gör att man producerar egen el och att man genom detta gör sig oberoende av omvärldens priser. Det överskott som produceras - vilket är mer än vanligt - kan dessutom säljas vidare.

Samma sak gäller för företag. Många företag har insett att det finns ett värde i att producera egen el och genom detta sänka sina kostnader för exempelvis produktion. Solceller för företag fungerar lika bra som för privatpersoner. Äger man en fastighet med ett stort tak på så är man egentligen all-set och redo att köra igång och börja jakten på en kompetent partner för planering, installation och sedermera test av drift.

Samma sak gäller för övrigt här: skapar man ett överflöd i produktionen av el så kan man sälja det vidare. Fler och fler företag har börjat inse vilka fördelar som finns med solceller och egenproduktion av el. Är ditt företag näst på tur?

Fördelar med solceller till företag

Utöver att man gör sig mer oberoende av omvärlden och priser för el och därigenom kan sänka sina kostnader på ett radikalt vis så finns även andra fördelar med solceller till företag. En sådan kan låta lite cynisk, men är inte desto mindre intressant för den saken skull.

Vi förklarar detta på ett pedagogiskt sätt. Hur framstår ert företag utåt - vad tänker kunderna när de ser er logotyp och vilken bild skulle ni vilja förmedla? Fler och fler idag ser miljöfrågan som absolut viktigast. Vi är beredda att betala mer pengar för ekologiska varor och vi försöker i det lilla göra skillnad. Företag som sätter sig i förarsätet i dessa frågor har en stor fördel i konkurrensen.

Solceller till företag innebär att man kan bättra på både din image och profil: man visar utåt att man de facto tar denna extremt viktiga fråga på allvar. Vilket man också gör då solceller och den el som produceras är rakt igenom grön. Det handlar således om att man som företag kan skaffa sig ytterligare ett vapen i marknadsföringen och genom detta få nya kunder. Vilket företag vill ni vara? Det företag som går i bräschen för en bättre värld eller det företag som bara flyter med strömmen? Företag har allt att vinna på att ställa om och profilera sig i dessa frågor. Att man dessutom tjänar pengar gör inte direkt saken sämre heller.

En företagshälsovård i Varberg

8 nov 2021

Att driva ett företag kräver en hel del. Man ska kunna bokföra, ha kunskap om lagar och regler och se till de anställda mår bra. Då är det skönt att ta hjälp av företagshälsovården i Varberg.

Birgitta hade aldrig kunnat förutse arbetsbördan hon nu satt med. Företaget hade endast några år på nacken men hade expanderat explosionsartat. I början satt hon hemma och erbjöd hjälp med redigering och andra textrelaterade jobb. Nu hade hon fem anställda som dagarna i ända tog hand om olika uppgifter och svarade på mail från kunderna. Nästa vecka skulle det dessutom börja en tjej som tog över allt löneansvar och fakturering.

Visst var det kul att firman växte, men arbetsbördan hade satt sina spår. Hon insåg att något måste göras och bestämde sig för att kontakta Företagshälsovården i Varberg.

Företagshälsovården i Varberg var flexibla

Hon satte sig tillsammans med företagshälsovården för att specificera vad hon önskade och upptäckte vad de till hennes glädje kunde erbjuda. Till att börja med skulle en från företagshälsan komma till företaget och se över arbetsplatserna, tala om ergonomi och hur de kunde förbättra sin situation med motion och rörelse.

Allt sittande vid datorerna gjorde att spänning från nacke och axlar var vanligt. Något hon hoppades skulle bli bättre. Alla anställda skulle dessutom få en hälsoundersökning vartannat år. Om någon anställd behövde vård kunde denne genom henne boka tid på företagshälsovården. Vid fredagsfikat bjöd hon på smörgåstårta och berättade om den nya dealen hon hade gjort, vilket mottogs med glada tillrop.

Företagshälsovård för personalens skull i Uppsala

26 okt 2021

Vill du veta hur det står till med din personal i Uppsala? Och dessutom ge din personal det den behöver för att hålla sig frisk och pigg? Då kan det vara en god idé att skaffa företagshälsovård.

Varför väljer man att satsa på företagshälsovård för sin personal i Uppsala? Många företag ser en stor nytta med att satsa på en företagshälsovård. På det viset kan man fånga upp ifall någon i personalen mår dåligt, eller är på väg åt fel håll i sin hälsa. Men man kan även fånga upp ifall det finns något generellt problem som många i personalen lider av. Som stress eller utsatthet för något skadligt ämne. Genom att låta personalen gå till en företagshälsovård får såväl personalen som företaget en extra koll, som dessutom är gratis för personalen.

En regelbunden företagshälsovård

Som företag väljer man vad man vill få ut av en företagshälsovård. Kanske nöjer man sig med att göra en hälsoundersökning då och då, eller så vill man att personalen ska få tillgång till riktigt bra vård när det behövs. Genom att göra en regelbunden undersökning kan man spara mycket pengar som företag, även om det kostar en del att ha det avtalet. För det finns inget som är så dyrt för ett företag som att ha personal som är sjuk, och kanske dessutom återkommande sjuk. Vart man vänder sig har även det en betydelse för personalen. Det ska vara en klinik dit många av personalen lätt kan ta sig. Läs mer om företagshälsovård på denna sajt: företagshälsovårduppsala.se

← Äldre inlägg