Blogg

RSS

Målare i Stockholm med personlig prägel

13 aug 2022

Målare i Stockholm har ofta att göra med privatpersoner och då blir det viktigt att hålla igång en bra dialog. En kund ska alltid känna sig väl till mods.

När du anlitar en målare i Stockholm kommer du kunna få hjälp med långt mer än att få färg på ditt hem. Kanske vill du ha en tapet uppsatt i något av rummen? Det är en enkel match för en målare. Vill du ha någon slags hjälp med att skrapa, spackla och slipa så är det just en målare du behöver.

Att måla hus både utvändigt och invändigt är för de flesta målare ren vardagsmat. Kanske tror du att det är bara måleriet som är deras jobb, men de gör allt annat förarbete först. Det är sådant som inte syns när det väl är gjort, men om det slarvas med förarbetet så syns det desto mer i slutresultatet.

Målare i Stockholm kan sin sak

Att måla och få ett snyggt resultat är en rolig uppgift. Det är ett jobb där du ser resultatet av dina ansträngningar direkt. Du behöver inte vänta i flera år för att se hur det har blivit utan i stället står du där och blickar på ditt hantverk. Utvändigt är det fasader och kanske en och annan altan.

När det gäller insidan kan det vara väggar, golv och ibland innertak som behöver mer färg. Det kan även vara snickerier och interiör av något slag. Kanske ett trappräcke behöver en lite piggare färg eller slipas ner till helt trävitt. Hör av dig till en professionell målare via denna hemsida: målarenstockholm.se

Högklassiga passersystem i Stockholm för alla företag

9 aug 2022

Öka säkerheten på ert företag med ett modernt passersystem i Stockholm. Låt skräddarsy ett passersystem som är anpassat helt enligt era behov och önskemål.

Beställ moderna passersystem i Stockholm som är helt anpassningsbara till era behov. Fler företag väljer att bland annat installera en porttelefon till sin entré. Med ett smart passersystem får man full koll på vilka som rör sig in och ut i lokalerna och håller oönskade personer utanför.

Du kan minimera risken för att tjuvar tar sig in i byggnaden genom att se till att endast de med behörighet har tillgång till entrén och de olika lokalerna i byggnaden. Få hjälp med både installation och service av ett pålitligt passersystem till ert företag med hjälp av en lika pålitlig som erfaren aktör inom branschen.

Skräddarsy ett passersystem som passar er

Ni kan välja både med eller utan kamera - många företag väljer att använda CCTV för trygg och effektiv övervakning idag, men det är inget krav. Systemen är helt anpassningsbara efter era önskemål och behov. Vill ni skärskåda ett modernt passersystem ska ni kika in på en seriös leverantörs hemsida och jämföra de olika alternativ som finns representerade.

Är ni osäkra på vilket system som passar er bäst, ta kontakt med leverantören och förklara vilka önskemål och behov ni har på företaget och vilken nivå av säkerhet ni vill uppnå. När ni har valt ut ett system som är skräddarsytt för er kan ni boka en tid för installation och kalibrering hos er leverantör.

På halkbana i Stockholm får man nödvändig utbildning

9 aug 2022

När man tar körkort är det obligatoriskt att träna på riskfyllda situationer. Genom övning på halkbana i Stockholm sätter sig kunskaperna i ryggmärgen.

Man kan ha lite olika åsikter om utbildning. Vissa ser det bara som ett nödvändigt ont som man behöver gå igenom för att få ett jobb eller kunna utföra ett fritidsintresse. Andra ser utbildning som en utmaning som är givande i sig själv. För dem kan det nästan kännas tomt när man fått sin examen eller sitt certifikat.

En utbildning som många går igenom är körkortsutbildningen. En del tycker förvisso att de klarar sig bra genom livet utan att kunna köra bil. För många andra känns det nödvändigt att kunna göra det. För att få körkort krävs att man klarar både teoretiska och praktiska avslutande prov. I själva utbildningen ingår också vissa obligatoriska, praktiska moment. De kallas i allmänt tal riskettan och risktvåan.

Risktvåan på halkbana

Risktvåan utförs genom praktiska övningar. Det handlar om att få en känsla för fart, undanväjningar, bromsning och inte minst halka. Det sistnämnda kan man träna på en halkbana i Stockholm. Första gången man tappar kontrollen över bilen på halkbanan kan det kännas läskigt. Men samtidigt är det tryggt att göra det i en väl kontrollerad situation.

Ju flera gånger du tränar på hur du bör reagera när bilens däck släpper underlaget, desto större chans är det att du kommer att agera på rätt sätt i en verklig situation. Genom träning sätter sig reflexerna i ryggmärgen. Det är därför det är så viktigt att öva på en halkbana.

Företagslarm för att slippa alla tjuvar i Stockholm

3 aug 2022

Företagslarm stoppar tjuven redan innan hen hunnit bryta sig in på ditt företag i Stockholm. Förebyggande säkerhetsarbete är det allra mest effektiva.

Hur många tjuvar finns det i Stockholm? Det är nog en siffra som aldrig kommer gå att bestämma. Men faktiskt så behövs det bara en. En enda tjuv som väljer att bryta sig in i just ditt företags lokaler, och så kan verksamheten få problem för lång tid framöver.

Det gäller visserligen både din och tjuvens verksamhet. Tjuvar brukar ju fångas in och sättas i finkan, vilket skulle kunna beskrivas som en typ av produktionsstopp i den brottsliga verksamheten. Men sannolikt är du mer intresserad av hur du kan undvika att DIN verksamhet påverkas av ett ovälkommet besök.

Företagslarm gör att tjuven väljer att bryta sig in någon annanstans

Ett sätt att mota Olle i grind (om nu tjuven heter Olle) är att satsa på ett bra företagslarm i Stockholm. Ett larm har inte bara funktionen att sända signaler till polis och väktare om att det pågår ett inbrott, utan kan också avskräcka en hel del tjuvar från att försöka bryta sig in i dina lokaler.

Faktiskt är du nog mer intresserad av att slippa trasslet med försäkringsbolag och andra parter efter ett inbrott, än att fånga in en tjuv. Det är ju polisens jobb. Det finns ingen anledning till att just ditt företag ska agera lockbete för att få fast Stockholms alla tjuvar. Det kan dina konkurrenter få göra, om de nu väljer att snåla in på säkerhetsåtgärderna.

Installera porttelefon på företaget

26 jul 2022

Med en porttelefon slipper de anställda på företaget att avbryta arbetet för att gå och öppna. Då kan de koncentrera sig på det de är bäst på – sitt arbete.

Det ringde på dörren. Eva suckade. Vem skulle kila ner och öppna? Det var alltid samma sak. Ingen hade riktigt lust att öppna när någon ringde på. Ärligt talat så handlade det inte bara om lust. Det var ett ovälkommet avbrott i arbetet. Hon hade varit djupt inne i tankarna över ett komplicerat problem och nu hade hon helt tappat spåret.

Eva anade att det var likadant för hennes arbetskamrater. Alla blev störda i arbetet och ingen ville gå ner och öppna. Det var nästan så att man höll andan och hoppades att någon annan skulle ta det. Inte förrän det ringde en gång till gav hon upp och gick ut mot trappan, bara för att upptäcka att Sven hade gjort samma sak.

Lösningen för företaget var porttelefon

Det var verkligen hög tid att hitta en annan lösning. Varför hade de inte installerat porttelefon för företag för länge sedan? Hon bestämde sig för att det var dags att prata med chefen om hur dåligt det fungerade i dag. Chefen själv var naturligtvis inte direkt berörd av situationen eftersom han aldrig behövde gå ner och öppna dörren.

Det skulle visa sig att det inte behövdes mycket övertalning från Evas sida. När chefen hade fått höra hur arbetsron påverkades idag sa han att de självklart skulle se till att skaffa en porttelefon. När Eva lämnade hans kontor kunde hon inte låta bli att fundera över varför hon inte hade bett om detta tidigare.

Rusta och matcha – en stor hjälp vid rekrytering

15 jul 2022

Driva företag kräver mycket av ägares eller VDs tid. Ett exempel är när man ska anställa. Då kan tjänsten rusta och matcha i Stockholm vara till hjälp.

Det lilla företaget började växa ur sin kostym och det var dags att steppa upp ett steg. Kunderna stod i kö och nu var det dags att våga tänka och satsa större. Företaget som varit enskild firma skulle nu bli aktiebolag. Mer personal skulle anställas för att kunna möta kundernas behov av företagets service.

Under en företagarfrukost ojade Peter sig inför en annan företagare. Hur skulle han hinna leta efter personal? Det var ju så mycket som hände just nu. Företagaren hade bråttom till ett möte efter frukosten så istället gav han Peter ett visitkort och bad honom gå in på företagets hemsida.

Rusta och matcha precis vad han behövde

Det han hittade på hemsidan var ett företag som kunde rusta och matcha personal och företag i Stockholm. De specialiserade sig på att hjälpa företagare när dessa behövde rekrytera personal. Kunde det här vara svaret på hans problem? Det enda sättet att få veta var att kontakta dem och eventuellt boka ett möte.

En månad senare såg hans liv annorlunda ut. Han hade fortfarande inte all personal men det var okej. Företaget han kontaktat tog numera hand om hans rekrytering och personalen de rekommenderade hade varit mer än han vågat hoppas på. Tack vare dem kunde han fokusera till 100 % på alla andra saker som skulle göras. Livet var fantastisk. Läs vidare på denna hemsida: rustaochmatcha-stockholm.se

Här får man hjälp med ekonomisk plan som BRF

5 jun 2022

Om man som bostadsrättsförening vill ha hjälp med sin ekonomiska plan kan man vända sig till dedikerade juristfirmor som har ekonomisk plan för BRF som område.

Det har blivit dags att presentera en plan för er bostadsrättsförenings ekonomi. Ni har tittat på de tidigare planerna och ser vad som ska ingå. Förutom att ni ska redogöra för föreningens inkomster och utgifter, behöver tydliga ritningar över era fastigheter finnas samt planer på eventuella tillbyggnader eller reparationer finnas. Självklart vill ni även kunna ge medlemmarna möjlighet att sälja om de så önskar. Eftersom den tidigare ekonomiansvarige i föreningen valt att avgå, måste nu den nytillträdde ta över. Men som ny på posten vill denna gärna ha lite hjälp med allt som rör den ekonomiska planen för er BRF.

Experter hjälper till med ekonomisk plan för BRF

Varje bostadsrättsförening behöver ha en ekonomisk plan , där man presenterar planerade tillbyggnader, försäljning av lägenheter samt inkomster och utgifter i föreningen. Behöver man hjälp med sin ekonomiska plan kan man vända sig till erfarna jurister som jobbar med just bostadsrättsföreningar och hjälper till med detta. Ofta kan man få en gratis rådgivning av sin jurist gällande vad som ska ingå i den ekonomiska planen. När planen är klar ska den sedan betraktas och godkännas av två intygsgivare som avgör om man har rätt att exempelvis upplåta lägenheter till framtida köpare. Det är därför viktigt att planen är så utförlig och transparent som möjligt för att man ska få en rättvis inblick i föreningens ekonomi. Läs mer om ekonomiska planer på denna sida: https://www.ekonomiskplanbrf.se/

Affärsjuridik är spännande och lönsamt

16 maj 2022

Att som jurist välja att utbilda sig inom affärsjuridik kan vara ett väldigt bra val som kan visa sig vara både spännande och lönsamt. Affärsjuridik har ett rykte om sig att vara både tråkigt och mindre händelserikt än brottsmålbranschen och detta är något som verkligen inte stämmer. Tvärtom – fördelarna med att jobba inom affärsjuridik är väldigt många och det är dessutom ett yrke som alltid kommer att behövas. Vad gör man då som jurist inom området affärsjuridik och på vilket sätt kan detta vara spännande?

Jo, det primära inom affärsjuridik handlar om att bistå sina klienter – olika företag - i deras affärer och hjälpa dessa till att nå så stor vinst som möjligt. Detta utan att några lagar bryts och där man försöker hålla hög etik och moral. Något som av hävd är något som saknas inom affärsvärlden där jakten på maximala vinster ofta sker i lite grumligare vatten än det som lagboken tillåter. Som jurist inom affärsjuridik innebär det alltså att man måste vara oerhört skicklig på företagsekonomi och samtidigt kunna lagboken utan- och innan.

Nummer två är att man även har en förmåga att kunna läsa av olika affärer och på så sätt kunna veta – vid exempelvis en upphandling – vad den andra parten egentligen vill och vad denne har att vinna på affären. I det här ligger alltså spänningsmomentet vi nämnde ovan – att man får försöka förutse sin motståndares drag och se till kundens bästa är det som gör affärsjuridik till det utmanande yrke som många söker.

Det kan alltså vara betydligt roligare – förutsatt att man gillar matematik, företagsekonomi och lagboken – att vara verksam inom affärsjuridik då man liksom aldrig vet vad som väntar. Inom affärsjuridik ligger också att representera sin klient om något gått fel och där denne måste upp inför domstol – vid sådana lägen så påminner det lite om hur en brottmålsadvokat jobbar. Här ligger dock en viss skillnad och denna är att man ofta kan lösa tvister inom affärsjuridik innan de går så långt som till domstol. Det är alltså ganska ovanligt att man verkligen får stå och plädera i en domstol – även fast det naturligtvis händer även inom affärsjuridik.

Affärsjuridik är svårt för den oinsatte

Gällande lönsamheten så brukar en affärsjurist – en skicklig sådan – dessutom tjäna betydligt mer pengar än vad en brottmålsadvokat så där har vi ytterligare en anledning till att man som blivande jurist kanske ska välja den inriktningen. Detta naturligtvis om man är ute efter att tjäna pengar och inte ser juristyrket som ett kall – då kan verkligen en karriär inom affärsjuridik vara värt att sikta in sig på. Som sagt – affärsjuridik kan både vara spännande, lönsamt och ger personer som jobbar inom detta område en chans att verkligen göra skillnad.

Att påverka affärsklimatet i en ärligare riktning är något som hela landet tjänar på och det är just bristen på affärsjurister som gör att många företag väljer fel väg – både medvetet och genom okunskap. Man ska nämligen veta att affärsjuridik – för den oinsatte och outbildade – är en snårig djungel där det är lätt att gå vilse. Salmi & Partners är en advokatbyrå i Stockholm och Göteborg som bland annat är specialiserad på affärsjuridik.

Kommunikativt ledarskap för var och en

24 mar 2022

Vill du bli bättre på att kommunicera? Vill du komma över din scenskräck och kunna tala inför många människor? Vill du veta vad kommunikativt ledarskap kan göra för dig i vardag och på jobb?

Du kommer säkert någon gång råka ut för att du hamnar i en situation där allt hänger på om du kan uttrycka dig bra och fånga dina åhörare så de verkligen lyssnar på det du har att säga. För vi har alla något att säga, något vi vill berätta, och frågan är inte vad du har att berätta utan snarare hur du berättar det du har att säga. Krångligt? Om du bara har rätt verktyg och vet hur du ska parera andra människors sätt att uttrycka sig, om du vet hur du ska förbereda dig för att trollbinda sin publik, då blir det inte det minsta krångligt, då blir det en glädjefylld tillvaro där du kan kommunicera fritt och kunnigt. Ett kommunikativt ledarskap är numera en av de egenskaper en duktig ledare behöver bemästra för att vara en bra ledare.

En duktig ledare kan det här med kommunikativt ledarskap

För att du ska kunna bidra med det allra bästa när det gäller ledarskap behöver du vara en fena på kommunikation. Du behöver lära dig hur du hanterar en situation där det kommer upp svåra frågor utan att det hindrar dig från att kunna jobba. Du behöver veta hur du kommunicerar med dina medarbetare och kunder eller klienter för att allt ska flyta så smärtfritt som möjligt.

Kontorsinredning för dig och ditt företag

11 mar 2022

En kontorsinredning kan vara av det enklaste slag som finns. Den behöver inte vara lyxig och överdådig utan bara ha det allra nödvändigaste. Ett visst mått av kvalité är ändå att föredra.

Att jobba med kontorsinredning kanske kan tyckas vara en upprepning av samma sak dag efter dag på jobbet. Inget kunde vara mer fel. Varje kund är unik och med det kommer att varje inredning kommer bli lika unik. Det kan handla om att lyssna på kunden och att du är i ett helt team som tillsammans pratar er fram till hur ni löser uppgiften bäst. Det enda som är viktigt är ju att kunden blir nöjd och att du har gjort ett gott jobb för att det ska bli så.

Saker att ta hänsyn till kan vara vilket material det ska vara i tygerna i rummet. Vad det önskas för material i möblerna. Vilken färgställning kunden vill ha och vilken prisnivå prislappen småningom ska eller önskas hamna på. En kontorsinredning är lika omvälvande varje gång och utmanar dig att bli en virtuos på kreativa lösningar.

Kontorsinredning steg för steg

För att du ska kunna få ett bra förslag på en fungerande kontorsinredning är det alltså viktigt att du har lite fakta att lämna till inredningsföretaget. Därefter kommer de göra en analys och ta fram ett eller två exempel. Gillar du det kommer du får en order att bekräfta och sedan sätter arbetet igång. Det går i produktion. Sedan paketeras det och skickas till dig och du får en faktura att betala. Klart.

Snabb och enkel flytt med flyttföretag i Stockholm

6 mar 2022

Att flytta är roligt. Att flytta är ett riktigt elände. Båda är lika sanna. Ny bostad känns toppen men själva bärandet av möbler och bohag - inte så mycket. Anlita flyttföretag i Stockholm.

Visa mig någon som tycker att det är roligt att kånka en hörnsoffa från plats x till plats y och du visar mig en lögnare. Det är rätt underligt, men de som konstruerar hus verkar inte räkna med att boende har möbler. Ofta är hissarna för små och fem trappor är det som erbjuds.

I större städer slutar inte eländet där heller. Hyrda bilar kan inte vara speciellt rymliga om du som vanlig privatperson ska få lov att köra dem. Och förresten - kan du fickparkera, finns någon plats, och får du ens lov att stå utanför porten? Hmm…

Lämna bekymren åt flyttföretaget

När du ska flytta är det mycket att göra. Du har troligen arbete eller studier att handskas med, kanske också barn. Det finns en uppsjö av administration som måste tas om hand. Packa är tidsödande och kräver eftertanke. Städning vill man inte ens tänka på. Det minsta du kan göra för dig själv är att slippa ta hand om möbelflytt.

Idag kan du få ta del av ett varierande utbud av tjänster, beroende på vad du vill betala för. Själva flytten är fantastiskt skönt att kunna lämna bort. För många är det också ett lätt val att låta flyttföretaget sköta slutstädning. Du väljer. Boka flytt med valfria tjänster och ägna dig åt annat. Läs mer om flyttföretaget på denna sajt: https://www.starcycle.se/

Utomhusreklam för den som vill synas

22 feb 2022

Det är inte enkelt för företag att nå ut till sina kunder. Dagens stora utbud av medier gör det omöjligt att veta vilken sort som passar de egna kunderna. Då är utomhusreklam en smart lösning.

Anders företag med företagstjänster hade vuxit enormt och fortsatte att expandera. Han märkte ändå att den marknadsföring som användes inte nådde ut. Det var som att slänga pengarna i sjön.

Online hittade han mycket information om att människor inte längre stannar för att läsa en annons om de inte specifikt är på jakt efter produkten. Man scrollar vidare till nästa sida utan att hinna reflektera.

Annonskostnaderna för branschtidningar och internet var skyhöga. Anders tittade ut genom kontorsfönstret och fastnade med blicken på en annonstavla. Som en blixt från klar himmel visste han att det var rätt väg att gå. Dessa annonser möttes ju av alla, dag ut och dag in.

Rätt i tiden med utomhusreklam

Efter bara några sökningar hittade han rätt: en marknadsföringsbyrå med fokus på just utomhusreklam. Kontakten gjordes och ett möte bokades in över zoom. Han berättade om sina önskemål och de bestämde en dag då de skulle ta lite bilder och diskutera layouten. Sedan skulle de komma med förslag på annonser som skulle sättas upp—inte bara runt om i stan, utan i flera olika städer.

Tänk alla människor han skulle kunna nå på det här sättet! För sin inre bild kunde han redan se de stora annonserna där företagsloggan och en snygg slogan visades tydligt för alla som gick förbi. Läs mer om utomhusreklam på denna webbsida: https://www.utomhusreklam.nu/

 

 

Ta hand om dina anställda med företagshälsovård i Stockholm

14 feb 2022

En företagare som verkar för ett socialt hållbart samhälle håller ett öga på sina anställdas hälsa och skickar dem på undersökningar. Så sköter du din företagshälsovård i Stockholm snyggt.

De anställda är ditt företags livsnerv, blodet som flyter i venerna. Det är de anställda i samarbete med ditt affärssinne och din briljans som entreprenör som gör ditt företag till en succé. Företagshälsovård i Stockholm arbetar med att förebygga skador genom friskvård och samtal och råd om kost och sömn. Psykologer ingår också. Att man får prata av sig om man är stressad kan vara ett viktigt led i att må bättre. Även diverse provtagningar ingår. Via blodprov och urinprov kan det bli uppenbart om det till exempel råder brist på järn eller om främmande ämnen påverkar kroppen. Varje anställd har sina egna krämpor och därför får dina anställda en personlig service där syftet är att skapa en behandling som är till för att lindra alla de olika krämporna.

Intyg från företagshälsovård

Med företagshälsovård kommer du också kunna få de läkarintyg som krävs för att köra diverse fordon som taxi, släp och buss. Om arbetsmiljöverket gör en inspektion ska du som företagsledare kunna visa upp tjänstbarhetsintyg, och även det hjälper dig bra företagshälsovård med. Så vad dina anställda behöver är företagshälsovård. Vilket pris på företagshälsovård kan du få? Alltid ett förmånligt, men vilket pris sätter du på din och dina anställdas hälsa? Friska anställda och ett friskt företag för ett framgångsrikt entreprenörskap.

Bokföring i Stockholm har koll på siffrorna

13 feb 2022

Det är inte enkelt att sköta sin bokföring. De flesta väljer faktiskt att ta hjälp med den. Istället för att oroa sig över att göra fel, så vet man att det blir rätt med bokföring i Stockholm.

Att ha hand om en massa siffror är svårt för väldigt många. Den vanliga matematiken funkar, men när det kommer till att räkna moms, skatt och mer då blir det svårt. Som tur är behöver vi inte göra det själva. Istället kan man lämna över sin bokföring i Stockholm. Bokföringen är något man måste göra. Detta är för att följa bokföringslagen. Om man inte sköter den som man ska kan man få dryga böter och även fängelse till större saker. Inget man vill ha och man vill inte heller ha problem med skatteverket. Så det är en väldigt bra anledning till att lämna över sin bokföring. Man minskar risken för fel och slipper tråkiga problem med skatteverket.

Bokföring för ditt företag

Vi lever i en otroligt modern värld där vi gör lösningarna enklare hela tiden. Så idag är det många som väljer att göra sin bokföring själv med hjälp av bra program, medan andra håller sig till det gamla vanliga och låter andra få sköta bokföringen. Då vet man att det blir helt rätt gjort och även om det är ett enkelt program är det inget du behöver lära dig. Din bokföring kommer skötas på löpande band och vara inne i tid. De kommer gå igenom så allt är med.

Rusta och matcha för att snabbt hamna på fötterna

8 feb 2022

Oavsett anledningen till att du står utan arbete så kommer rusta och matcha att hjälpa dig på fötterna igen. Ta kontakt med en arbetsmarknadsexpert redan idag som kan ta vara på dina styrkor.

Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen så kan du få experthjälp med att komma i arbete direkt. Vare sig du är välutbildad och har haft en gedigen karriär eller om du är helt ny på arbetsmarknaden så får du hjälp att hitta en anställning som passar dig och dina förutsättningar. Med en personlig jobbcoach får du stöd och hjälp med att lyfta fram dina styrkor och din kapacitet. Du kommer att få direktkontakt med arbetsgivare i ett ständigt växande nätverk. Med erfarna och språkkunniga arbetsmarknadsexperter så ser din framtid ljus ut. Rusta och matcha är gjort för att du ska få skräddarsydd hjälp att komma ut i arbete så snabbt som möjligt.

Jobbsökande med intensivt stöd genom rusta och matcha

Att söka jobb kan vara lite knepigt. Därför är det viktigt med ett intensivt stöd som är anpassat efter dina förutsättningar och mål. Och naturligtvis kan du få samma stöd för att hitta en utbildning som kan leda till ditt framtida drömjobb. Med rusta och matcha får du expertstöd och motivation att komma i arbete så att du får ordning på vardagen igen. Detta är en åtgärd som passar alla oavsett bakgrund och erfarenheter. Rusta och matcha får dig snabbt i arbete genom att vägleda dig längs hela vägen till ditt nya jobb.

← Äldre inlägg