Be om kostnadsförslag när det är dags för golvslipning i Stockholm

Det bästa man kan göra innan inflytt i den nya bostaden i Stockholm är att fixa golvslipning. Då behöver man inte bära runt på möbler för att komma åt golvet.

Att slipa golvet skulle vara det första som var uppsatt på renoveringslistan, tänkte Caroline. Det var ännu svårare att flytta undan alla möbler om de flyttat in, så det var bättre att göra det först. Planen var att de skulle slipa golven själva för att spara in lite pengar. Maken hade konstaterat att det skulle bli både billigare och ett bättre resultat genom att anlita en firma.

Efter att de hade fått pris på golvslipning i Stockholm insåg även Caroline att det låg inom budgeten. Dessutom skulle de kunna använda sitt rotavdrag för att få det lite mer prisvärt. När de började planera runt omkring så insåg de att det skulle bli många andra fördelar också.

Prisvärd golvslipning i Stockholm

De skulle inte behöva lägga flera dagar i nya bostaden och störa grannarna på kvällstid. Istället kunde de packa flyttkartonger och planera vilka tapeter de skulle ha i de olika rummen. En del var redan bestämda, men det var ännu inte helt klart i arbetsrummet. Det var verkligen en efterlängtad flytt.

De hade känt att de skulle behöva en större bostad efter att de tre barnen kommit till världen. Dock hade de haft is i magen tills rätt bostad dök upp på marknaden. Med de nya nycklarna i handen konstaterade Caroline att det var rätt beslut.

9 Mar 2023