Borde du byta skyltar på fasaden till ditt företag i Göteborg?

Om du har företag i Göteborg så fundera på hur bra det syns för förbipasserande. Ta en ordentlig titt även på andras skyltar. Är det dags att förnya sig?

Driver du butik eller annat företag i Göteborg? Säljer du varor eller tjänster som förtjänar att lyftas fram? Vill du rent utav att hela världen ska få upp ögonen för ditt företag och det du säljer? Det kan bli lite svårt. Du skulle kanske kunna nöja dig med att göteborgarna upptäcker vad du har att erbjuda?

Bara det kan vara en nog så stor utmaning i sig. Om du håller till i centrum så har du förvisso ett bra läge. Samtidigt riskerar ditt företag att drunkna i allt som finns och rör sig runtomkring. Det gäller verkligen att sticka ut för att synas.

Skyltar, skyltar, skyltar

Har du tittat på vad det finns för skyltar i Göteborg? Alltså skyltar som andra företag och butiker runt om kring dig har. Hur ser de ut? Syns de tydligt i villervallan och gör ett intryck, eller för de en tillvaro mer i skymundan?

Gå först nedåt längs gatan och sedan uppåt. Stanna med jämna mellanrum, vänd dig om om betrakta husfasaderna och alla skyltar. Vilka fångar din uppmärksamhet? Hur ser din egen skylt ut på lite håll? Om du upptäcker att din skylt försvinner ur fokus så kan det vara dags för en förnyelse. Fortsätt runt i centrum så hittar du säkert inspiration för din nya skylt.

31 Oct 2022