Det moderna sättet att nå ut med ditt budskap

Du har en rörelse där du ofta vill kommunicera ut erbjudanden, bra priser och nya produkter. Du är inte inne på handskrivna plakat, du vill ha en modern butik med moderna smarta lösningar.

“Den här veckan har vi fått in fina påskdekorationer till ett otroligt bra pris!” Det budskapet vill du att alla som går förbi din butik ser, men också de som är inne i butiken ska bli påminda om det. Visst, du kan kan ha stora affischer med text och bilder, som ska fånga ögat. Men då ska du trycka dem i god tid, ha bra upplösning i bilden, snygg text och bra format. Det förutsätter planering och material. Det blir inte dagsaktuella uppdateringar. Vill du ha analoga anslag krävs lite handlag i textning och det blir svårt med bilder. Är du redo att ta nästa steg i annonsering och hitta ett smidigare sätt?

Nå ut med nyheter i ljud och bild varje dag

Att satsa på digitala skärmar i butik är ett smart och modernt sätt att fånga kundernas uppmärksamhet. Du kan alltid ha uppdaterad information, utforma snygga lockande budskap och placera dem där de gör störst nytta. Du behöver inte kunna tekniken själv, beställer du ett system med skärmar till din verksamhet kan du få det monterat och klart av proffs. Du kan få utbildning i hur du ska använda dem och möjlighet att teckna serviceavtal. Sedan kan du annonsera om nya produkter och erbjudanden som är rykande färska, i samma stund de landar i din butik.

26 Mar 2021