Elektronisk körjournal

Vill du förenkla din arbetsdag? Med hjälp av en körjournal så har du koll på allt i ditt företag och det sköts automatiskt med hjälp av en digital lösning. Ta reda på hur!

Att ha en körjournal underlättar din arbetsdag oavsett om du är lastbilschaufför eller försäljare. Med hjälp av en körjournal får du koll på var och hur långt du har kört samt en hel del andra detaljer. Väljer du att satsa på en elektronisk körjournal som bygger på IoT-teknik har du många smarta lösningar som hjälper dig under din arbetsdag. Med IoT-teknik är du alltid uppkopplad och körjournalen sköter sig på egen hand. Allt laddas upp automatiskt och du kan lätt ta fram din mobil för att se över din körjournal. Givetvis kan du titta i din körjournal via din dator också. Precis allt sparas i en körjournal. Det är till och med så att den håller koll på om du kör i ett område med trängselskatt. För den miljömedvetna så finns det också en möjlighet att följa hur mycket CO2-utsläpp din bil orsakar. Du kan lätt följa en redovisning av utsläpp och det gör det lättare för dig att se om du kan göra någon form av förändring.

IoT- teknik - vad är det för något?

Alla kanske inte har koll på vad denna teknik innebär, så här kommer en förklaring. IoT är en förkortning av internet of things och är en teknik som är mycket användbar för företag. Med hjälp av internet så utförs många tjänster automatiskt och det tjänar företag mycket tid på. Med IoT menas att saker och ting är uppkopplade på internet och med hjälp av internet så samlas data som sedan redovisas för användaren. När användaren har datan redovisad så är det lätt att arbeta med den och göra en uppföljning. Det är en praktisk lösning för stora företag som har mycket data att sköta. Med hjälp av internet så sköts mycket av den datan istället automatiskt.

Många fördelar med körjournal

Skaffar du en elektronisk körjournal så har du många bra lösningar att använda dig av. Med hjälp av en elektronisk körjournal så har du koll på mer än bara hur många mil du kört. Körjournalen underlättar din redovisning och uppföljning av ditt företag. Det blir lättare att utföra den annars så tidskrävande faktureringen och löneadministrationen då den datan är automatiskt sparad i körjournalen. En annan smart grej är att körjournalen uppdateras i realtid så du har färska uppgifter. Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.trakk.se

1 Mar 2020