Fasadvepa - visa upp ditt företag på rätt sätt

Det finns stora fördelar man utomhusreklam och idag när alla vänder sig mot mer digital marknadsföring så kan man verkligen dra nytta av dessa. Genom att välja utomhusreklam så kan man skapa sig ett namn även för fysiska personer - de som exempelvis går på stan. Med en fasadvepa så garanteras du uppmärksamhet och att folk i framtiden kommer att veta vad ditt företag är för något.

En fasadvepa är en vepa modell större - tänk gigantisk! - som placeras över en hel fasad på en fastighet. Det går inte att missa en fasadvepa - ögonen drar sig per automatik upp mot fasaden och registrerar vad som står skrivet på denna. Det handlar om en effektiv, fysisk reklam som är perfekt att kickstarta en kampanj med. Fördelen med utomhusreklam - som exempelvis en fasadvepa - är att den inte går att stänga av: folk ser den och kommer i och med detta att, vare sig de vill eller inte, känna någonting i och med detta.

Välj rätt partner för din utomhusreklam

Givetvis vill du att dessa känslor ska vara positiva och av den anledningen så gäller det också att den fasadvepa du använder dig av A) har rätt design och B) att den hänger på rätt fasad och på en fastighet som ligger på en attraktiv adress. Båda dessa saker får du om du väljer rätt partner för denna utomhusreklam.

Det finns företag som har alla tillstånd för att exempelvis sätta upp en fasadvepa i olika städer och på de mest attraktiva adresserna i dessa. Det gör skillnad för dig, och samma sak gäller för utformningen av din fasadvepa - hur stor ska den vara, vilket material, vilka färger, bilder och så vidare?

Med rätt företag så hittar du rätt design och bildspråk på din fasadvepa. Och, viktigt är även följande: en fasadvepa kan komma att kräva ett bygglov. Med rätt företag vid din sida så förenklas processen och vägen mot ett godkännande. De vet vad som gäller och kan anpassa utformningen efter detta.

17 Nov 2022