Fastighetsboxar gör trappuppgången lugnare

I äldre hus kan det vara ovanligt ljudkänsligt. Många människor som vaknar lätt störs när tidningsbudet eller brevbäraren kommer på morgonen. Det är här fastighetsboxar kan spela en viktig roll genom att minska störningarna och skapa en lugnare boendemiljö.

Lösningen för en lugnare trappuppgång - Fastighetsboxar

Greta vaknade med ett ryck och tittade på sin klockradio, en relik hon haft i årtionden. På displayen stod klockan 03.20 och hon muttrade irriterat över det faktum att tidningsbudet återigen hade väckt Anderssons schäfer. Den hunden hade tydligen utnämnt sig själv till vakthund i huset. Men man kunde tycka att den borde ha lärt känna tidningsbudet efter ett år.

Hon lade ner huvudet på kudden igen och blundade. Men hon visste att det inte skulle fungera, så hon gick istället ner till köksbordet för att lösa korsord. Klockan blev sex innan hennes ögon började kännas tunga och hon gick tillbaka till sängen. Men bara tre timmar senare vaknade hon återigen av hunden. Herregud, kunde inte hyresvärden bara installera fastighetsboxar så att det kunde bli lugnt i trappuppgången?

Fastighetsboxar - En önskan från Greta

Om bara brevbäraren kunde vänta med att komma in tills klockan var åtminstone nio. Greta kände hur sömnbristen under de senaste åren började påverka hennes hälsa och välbefinnande. Något behövde göras snarast. Efter att ha bryggt sitt kaffe och ätit lite mat plockade hon fram telefonnumret till fastighetsägaren och satte sig bekvämt tillrätta för att ringa.

Greta var redo att låta dem få veta vad hon tyckte. Hon förklarade sitt ärende och skulle precis börja argumentera när hon blev avbruten. Personen i andra änden berättade att de planerade att installera fastighetsboxar i alla fastigheter inom kort. Greta tittade förvånat på sin tysta mobiltelefon. Det där gick ju bra, tänkte hon nöjt och knappade in numret för att berätta den glada nyheten för sin bästa väninna. För fastighetsboxar du kan lita på kolla in www.fastighetsboxar.net.

21 Jun 2023