Fruktkorg Stockholm - fördelar med en fruktleverans

Hur påverkar kosten din prestation? Att det finns ett samband mellan god, nyttig kost och ett högre välmående är långt ifrån en hemlighet. De flesta vet att man mår bättre av att äta nyttigt - men de flesta är också relativt lata och dåliga på att planera intaget av mat under dagarna.

Du kanske känner igen hur det kan se ut på arbetet där man någon gång efter lunch går ner i energi och börjar prestera sämre? Du kanske försöker lösa detta genom att ta en kopp kaffe - eller en chokladbit eller en bulle? Det senare är dåligt för dina tänder, det är dåligt för din vikt - och det handlar om en kortsiktig lösning som gör dig tröttare så fort sockret gått ur blodet.

Därför är en fruktkorg en bra investering

Genom att som företag välja att prenumerera på en fruktkorg i Stockholm så skapar man helt nya vanor för de anställda. Man kan, genom ett fruktbud i Stockholm, se till att det alltid finns ett fräscht, nyttigt alternativ att ta del av då hungern sätter in - eller när energin börjar dippa.

En fruktkorg i Stockholm är heller ingen större kostnad - ungefär 200 kronor/vecka och korg - och det bör ses som en investering. Utöver en pigg och alert personalstyrka så kommer en fruktkorg nämligen även med en rad andra fördelar - där några ser ut enligt följande:

  • Bra profil utåt. Genom att välja att prenumerera på en fruktkorg i Stockholm så kan man som företag profilera sig som verksamhet som A) bryr sig om de anställda och B) som alltid sätter hälsan i första rummet. Har ni exempelvis affärspartners eller kunder på besök så ger ni ett bra intryck - både av verksamheten och av era lokaler.
  • Möjlighet att skräddarsy innehållet. En stor fördel med denna tjänst är att den är skalbar och flexibel. Vilka frukter vill ni ha, hur många och när ska korgen levereras? Det går att få en tjänst som fullt ut anpassas efter era unika krav och behov.
  • Möjlighet till olika tillägg. En fruktkorg kan även kompletteras med andra varor som exempelvis kaffe, mjölk, grädde och annat som behövs på ett kontor. Det är en stor fördel.
19 Feb 2024