Jämföra kontorshotell i Västerås

Kontorshotell blirkontor allt vanligare och detta inte minst i större städer där det är svårt, och dyrt, att hitta eget kontor. Men det handlar inte bara om brist på lokaler utan även om att få kompletta servicelösningar som underlättar arbetet för företagen. Kom ihåg att jämföra vilken service du får om du planerar att hyra plats på kontorshotell i Västerås.

Kök – utrustning

Alla kontorshotell i Västerås har tillgång till en köksdel. Det är här man kan sitta och äta tillsammans med andra företagare. En matdel och toaletter kan anses som standard. Men självklart kan det skilja mellan hotellen. Finns det ugn, spis och möjlighet till matlagning? Eller bara micro och kylskåp?

Konferenslokaler

Finns det konferenslokaler att låna eller hyra? Det kan vara smidigt för företag som ibland behöver ha konferenser, gruppsamtal eller liknande.

Reception

Att ha en bemannad reception är en stor fördel utifrån serviceaspekten. De som jobbar i receptionen kan hjälpa til med enklare ärenden som att boka taxi, ta emot post eller ta fram viss information. Här varierar det kraftigt utifrån vilka tjänster som kan köpas av receptionen. Det finns även kontorshotell i Västerås som inte har någon reception. För vissa företag passar detta utmärkt då man inte har behov av några extra tjänster.

Kontorsstädning

Det som är samma för alla hotell är att städning av köksutrymme, toaletter och allmänna rum städas av städpersonal. Men när det kommer till kontorsstädning är det inte lika självklart. En del företagshotell har valt att kontorsstädning alltid ska ingå i hyran. Detta alltså oavsett om företagaren anser sig vara behov av städning eller inte. En orsak att man valt denna väg är att man då håller en hög renlighet konstant. Inget kontor kan ”förfalla” och bli svårt att städa den dag som hyresgästen flyttar.

Andra företagshotell har valt att låta kunden själv bestämma. På detta sätt blir det lite mer flexibelt och kunden kan själv avgöra om kontorsstädning ska utföras av städföretaget eller inte. Men för städföretaget blir det lite mer omständligt då man måste ha kontroll på vilka kontor som ska städas och vilka som inte ska städas. Kontorsstädningvästerås.se/ kan få det riktigt rent och fräscht på vilket kontor som helst. 

Internet

Ingår internet eller inte? Att få betala 500 kr för ett företagsabonnemang drar upp månadskostnaden rejält om ordinarie hyra är 2500 kr. Att då istället hyra ett kontor där internet ingår för 2800 kr är alltså billigare alternativ.

Parkering

Finns det parkering i närheten av ditt kontor? Får du stå där gratis eller behöver du betala för parkeringsplats? Även detta kan ju skapa en extra kostnad som man måste ta hänsyn till när de olika alternativen ställs mot varandra. Det gäller helt enkelt att se på helheten och inte bara titta på hyreskostnaden utan även vad som ingår i priset.

Kopiator/Skrivare

Vilken kontorsservice ingår? Kan du skriva ut via en nätverksskrivare som alla har tillgång till? Kan du använda scanner och kopiator? Har du behov av det?

17 Feb 2019