Låt en besiktningsman titta på ditt hus i Stockholm

Köp inte ett hus utan att först ha fått det kontrollerat av en besiktningsman i Stockholm. Det är en rekommendation du bör ta på allra största allvar.

Det är lätt att bli få tunnelseende när man har hittat en villa som man väldigt gärna vill köpa. Särskilt om du gjort ett fynd i en attraktiv stad som Stockholm. Men oavsett hur gärna du vill köpa fastigheten bör du alltid först låta besiktiga huset innan du helt bestämmer dig.

För ett sådant ändamål rekommenderas du att kalla in en professionell besiktningsman. En del väljer att göra sin överlåtelsebesiktning helt själv, men det är lätt att missa sådant som enbart ett tränat öga kan se. Om du inte gör en besiktning är risken stor att du köper grisen i säcken och får stora problem i framtiden.

En besiktningsman kan upptäcka fukt

När du anlitar en besiktningsman i Stockholm får du en ordentlig genomgång och kontroll av vad det egentligen är du köper. Du får information om eventuella fuktskador i huset, hur väl taket står sig och allt annat som du behöver veta om du har tänkt att köpa villan i fråga. Information som du kan ha mycket stor nytta av framöver.

Ingen kan förneka att det är en hel del arbete med att äga ett hus. Men samtidigt har alla antagligen någon form av gräns. Om det finns några så kallade “dealbreakers” med det hus du tänkt köpa vill du veta det på förhand. Och då krävs det i regel en besiktningsman.

Fortsätt läs kring en besiktningsman, gå till denna sida: https://www.besiktningsmanistockholm.se/ 

9 Apr 2023