Ligg steget före – anlita en besiktningsman i Stockholm

Om det finns problem med en fastighet är det bäst att upptäcka dessa så tidigt som möjligt. Anlita därför en besiktningsman i Stockholm för uppdraget.

Du bör aldrig chansa utan att ha fått samtliga kort på bordet. Det gäller inte minst fastigheter. Visst, du kanske har hittat ditt drömhus i Stockholm och är villig att ge nästan vad som helst för att få bo där. Men är du lika angelägen att köpa huset om du får reda på att det är fukt- och mögelskadat eller att fasaden håller på att trilla ihop?

Sådana saker är inte särskilt enkla att alltid se med blotta ögat för en lekman när man går på visning. Det är därför du alltid ska anlita en besiktningsman som kan undersöka huset åt dig innan du skriver på några papper.

En besiktningsman hittar problemet i tid

Lagen är trots allt utformad på så sätt att det är du som köpare som har undersökningsplikt. Då vill du vara säker på att exempelvis badrum och kök håller måttet och att det inte blir några otrevliga överraskningar efter att du flyttat in. Med andra ord behöver du en bra besiktningsman i Stockholm som kan ge dig svar på i vilket skick huset egentligen är.

Besiktning görs alltid för din egen skull för att du ska kunna ligga steget före. Det är för att om det finns något problem – då ska du upptäcka det tidigt så att du kan göra någonting åt det. Innan det blir ett problem på riktigt.

1 May 2023