Liveshopping – framtidens sätt att shoppa är här

Liveshopping är lösningen för dig som inte vill bli av med upplevelsen att shoppa i fysiska butiker, men gärna slipper att trängas med andra människor.

Allvarligt, vem orkar egentligen ta sig hela vägen till köpcentret tider som dessa? Först ska man trängas på parkeringen. Förutsatt att där alls finns någon ledig plats så ligger den garanterat så långt bort från entrén det överhuvudtaget går att komma. Det är stress och stök redan innan man hunnit förbi dörrarna.

Men frågan är om inte trängseln inne i butikerna är ännu värre. Folk hostar, nyser, spottar och svär. Du bara vet att du kommer att åka hem igen med minst fem olika slags virus och klösmärken i ansiktet efter att ha tampats om det sista paret jeans som var nedsatt till 70 procent. Varför shoppar du ens på det här sättet?

Liveshopping – allt i ett

Det är i sådana här fall lätt att gå över till att shoppa online. Samtidigt, trots alla besvär är det en viss känsla att gå i fysiska butiker. Det är bara de där människorna som är problemet. Men nu kan du faktiskt både ha kakan och äta den. Detta tack vare livshopping.

Liveshopping är nämligen som att se på film. Butikerna streamas – fast med möjlighet att stanna och klicka på en vara eller en produkt för att köpa den. Den perfekta lösningen för dig som gillar strosandet i butiker, men som gärna kan vara utan jakten på parkeringsplats och andra kunders bakterier.

3 Oct 2022