När du behöver en snygg kostym

Alla är vi mer eller mindre på jakt efter nya kläder (om man nu inte råkar vara otroligt snål). Nya kläder är mer eller mindre ett måste, eftersom kläderna visar ganska mycket vilka vi är. Det är via kläderna som vi signalerar hur vi vill att andra människor ska uppfatta oss. Det finns ett svenskt uttryck som heter; som du är klädd blir du hädd. Hädd är ett gammalt, svenskt uttryck som betyder att vi blir bemötta på det sätt som vi klär oss, det vill säga, så som vi väljer våra kläder, ser människor oss och dömer oss efter våra kläder.

När man arbetar på ett företag och träffar andra från andra företag, kommer man inte till det mötet som Pär Svensson, utan då representerar man företaget. Kommer man då i urblekta jeans, gympadojor och en t-shirt, får de andra från företaget en ganska så negativ bild av det företag som man faktiskt representerar. 

Varför inte beställa en skräddarsydd kostym?

Då är en skräddarsydd kostym bland det bästa som man kan skaffa sig. Har man en eller två sådana hemma, är man ganska säker på att man har de slags kläder som man behöver för alla representativa tillfällen. En skräddarsydd kostym är nämligen bland de bästa kläderna och som sitter på kroppen så att man inte behöver ha en för stor eller för liten klädsel. Skillnaden mellan en vanlig kostym som man köper till exempel på Dressman, är den att de vanliga kostymerna som man köper på vilken herraffär som helst, är tillverkade för att passa så många olika herrar som möjligt. De som har tillverkat kostymen vill ju sälja så många kostymer som möjligt. Det enda som skiljer dem åt är storleken.

Så är en skräddarsydd kostym

Skaffar du dig en skräddarsydd kostym, får du en som passar dig, som har exakt mått för armar och ben, för din midja, axlar och stussen. Du väljer vilket slags tyg och färg som du önskar. Du väljer modellen på kostymen, hur många knappar, hur byxorna ska se ut och så vidare. Det blir då en kostym som inte är beroende av vilket mode som råder just när du skaffar den. I stället får du en kostym som du alltid har önskat dig, men kanske inte har hittat för att modet ser annorlunda ut. 

Så går det till att få en skräddarsydd kostym

För att hitta en skräddare kan du googla "skräddarsydd kostym Täby", eller bor du på annan ort skriver du in din ort efter "skräddarsydd kostym". Då får du förslag av Google för alla skräddarsydda kostymer som arbetar nära din ort. Då tar du kontakt och ber att få referenser. Du kan fråga andra om de ahr erfarenhet av dem. Här kan du läsa mer om en skräddare som syr skräddarsydda kostymer: http://www.skräddarsyddkostym.se.

30 Nov 2018