Oavsett behov är möjligheterna oändliga

Syns du inte, finns du inte - som det så klassiskt heter. Influenser, egenföretagare eller förening - oavsett vem eller vilka ni är så är det A och O att synas och planera sin marknadsföring.

Vilka är dina behov? Först och främst måste vi bryta ner din målgrupp. Vem vill du nå? Vem är din kund, din följare och din köpare? Vill du sälja resor genom att nå kvinnan i ett parförhållande eller mamman i familjen? Vill du nå mannen som har råd med den senaste modellen? Eller vill du slå igenom med din youtube-kanal med gröna sköldpaddor? Oavsett vem du är så behöver du ett namn, en logo och ett uttryck som är ditt alldeles egna och unika, med vilket du känns igen. När du har detta på plats kan du skapa marknadsföring i form av proffsiga, personliga konton på sociala medier. Profilprodukter att dela ut till kunder på mässor, i konferensrum och skicka ut som direkt reklam osv.

Anlita ett professionellt och kreativt tryckeri

Driver du butik kanske du behöver en gatupratare. Eller vill du ha en banderoll för en idrottshall, kanske profilkläder till dina anställda eller är det helt enkelt så att du vill skriva en bok om ditt liv och fylla den med minnen och bilder? Det allra mesta löser du genom att kontakta ett tryckeri. De kreativa själar som jobbar med tryck har öga för det grafiska och kan troligen även hjälpa dig att skapa en logotyp om du inte har en, eller att formge den trycksak eller bok du vill ge ut. Att trycka något idag går snabbt när mycket sker med digitaltryck, vilket innebär att du kan maila en fil med det som ska tryckas och troligen hämta det samma eller nästa dag.

Så sätt ditt mål, satsa stort och tryck till

Tryck din logo på tröjor, kuddar, gardiner eller skapa ett fantastiskt mönster med hjälp av digitaltryck. Gör din egen tapet eller tryck till på ett tyg och skapa en helt egen kollektion. Har du världens sötaste barnbarn? Samla då alla bilder i en fotobok, så du har dem lättillgängligt och snyggt. Idag finns det tryckerier som satsar på bra miljötänk, så fråga efter tryckmetoder och köp profilkläder i eko material. Välsorterade tryckerier har garanterat bra webbsajter där du kan surfa runt och se sortiment och låta dig inspireras och därefter beställa direkt online - broschyr, visitkort, trycksak, brevpapper eller vepa. Vad är ditt nästa köp?

20 Mar 2020