Överraska din vän med något till den nystartade restaurangen

Den där restaurangen som din polare gått och pratat om så länge är äntligen igång. Du vill gärna hjälpa till på något sätt. Kanske din kompis skulle uppskatta något till restaurangköket?

I alla år som din kompis gått runt och pratat om att starta den där restaurangen så har du hunnit tröttna flera gånger. Det kommer aldrig bli av. Det händer liksom ingenting. För mycket snack och lite verkstad. Men nu äntligen har hen kommit igång och är i startgroparna för att öppna sin restaurang.

Du vill så väldigt gärna bidra och hjälpa hen på vägen. På alla de sätt du kan. Det enklaste är väl egentligen att du frågar din vän vad hen behöver och vill ha. Men själva överraskningsmomentet är ju faktiskt väldans kul. Inte sant?

Vad kan behövas i ett restaurangkök?

Vad sägs om att överraska din vän med någon eller ett par restaurangmaskiner till köket? I ett restaurangkök där det lagas många olika maträtter behövs det långt fler än bara ett par maskiner. Begagnade restaurangmaskiner till exempel behöver inte kosta skjortan och ändå ge din vän professionella maskiner som hen kan använda i sin matlagning. Spisar, kylar, pizzaugn och grillar. Kaffemaskiner och kylskåp, ja you name it. Allt sådant kommer att behövas så det är egentligen bara för dig att fundera fram vilken typ av restaurangmaskin som du vill ge din vän. Allting kommer att uppskattas väl, tro mig. Det är kostsamt att starta upp egen restaurang.

29 Mar 2021