Rusta och matcha – en stor hjälp vid rekrytering

Driva företag kräver mycket av ägares eller VDs tid. Ett exempel är när man ska anställa. Då kan tjänsten rusta och matcha i Stockholm vara till hjälp.

Det lilla företaget började växa ur sin kostym och det var dags att steppa upp ett steg. Kunderna stod i kö och nu var det dags att våga tänka och satsa större. Företaget som varit enskild firma skulle nu bli aktiebolag. Mer personal skulle anställas för att kunna möta kundernas behov av företagets service.

Under en företagarfrukost ojade Peter sig inför en annan företagare. Hur skulle han hinna leta efter personal? Det var ju så mycket som hände just nu. Företagaren hade bråttom till ett möte efter frukosten så istället gav han Peter ett visitkort och bad honom gå in på företagets hemsida.

Rusta och matcha precis vad han behövde

Det han hittade på hemsidan var ett företag som kunde rusta och matcha personal och företag i Stockholm. De specialiserade sig på att hjälpa företagare när dessa behövde rekrytera personal. Kunde det här vara svaret på hans problem? Det enda sättet att få veta var att kontakta dem och eventuellt boka ett möte.

En månad senare såg hans liv annorlunda ut. Han hade fortfarande inte all personal men det var okej. Företaget han kontaktat tog numera hand om hans rekrytering och personalen de rekommenderade hade varit mer än han vågat hoppas på. Tack vare dem kunde han fokusera till 100 % på alla andra saker som skulle göras. Livet var fantastisk. Läs vidare på denna hemsida: rustaochmatcha-stockholm.se

15 Jul 2022