Rusta och matcha – ett program som hjälper dig att få jobb

Att komma ut i vuxenvärlden och lyckas med allt direkt är inte enkelt. För dig som behöver hjälp med jobbsökandet så finns det Rusta och matcha som hjälper.

Livet var så oskyldigt och enkelt när man var barn. Det värsta som hände var att man tappade sin nalle, eller ramlade och skrapade upp knät. I vuxen ålder vet man att det är så mycket mer. Tiden som barn var ganska enkel ändå. Man slapp tänka på saker som boende, räkningar, hobbyer och framförallt försörjningen.

För många var artonårsdagen en dag man längtade efter. Men snabbt insåg man hur mycket mer ansvar och ekonomi man fick sköta själv. Det var inte så enkelt längre som när föräldrarna betalade. Var man dessutom arbetslös, så fanns inte pengarna där. Då behövde man få hjälp med att hitta ett jobb.

Bli vägledd av Rusta och matcha

Att komma ut på arbetsmarknaden är långt ifrån enkelt. Hur skriver man det bästa CV:t? Hur hittar man alla jobb? Framförallt, hur gör man för att inte tappa motivationen? Många frågor, men få svar. Däremot är det svar man kan få om man är med i programmet Rusta och matcha.

Det är ett program man kan gå via Arbetsförmedlingen. Där hjälper de dig på plats med CV, intervjuer och vilka jobb som kan passa dig. De matchar alltså dig med olika jobb. Rusta och matcha har hjälpt många människor att hitta ett jobb som passar dem. Få hjälp av rusta och matcha via denna hemsida: www.rusta-matcha.nu

20 Oct 2022