Rusta och matcha för att snabbt hamna på fötterna

Oavsett anledningen till att du står utan arbete så kommer rusta och matcha att hjälpa dig på fötterna igen. Ta kontakt med en arbetsmarknadsexpert redan idag som kan ta vara på dina styrkor.

Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen så kan du få experthjälp med att komma i arbete direkt. Vare sig du är välutbildad och har haft en gedigen karriär eller om du är helt ny på arbetsmarknaden så får du hjälp att hitta en anställning som passar dig och dina förutsättningar. Med en personlig jobbcoach får du stöd och hjälp med att lyfta fram dina styrkor och din kapacitet. Du kommer att få direktkontakt med arbetsgivare i ett ständigt växande nätverk. Med erfarna och språkkunniga arbetsmarknadsexperter så ser din framtid ljus ut. Rusta och matcha är gjort för att du ska få skräddarsydd hjälp att komma ut i arbete så snabbt som möjligt.

Jobbsökande med intensivt stöd genom rusta och matcha

Att söka jobb kan vara lite knepigt. Därför är det viktigt med ett intensivt stöd som är anpassat efter dina förutsättningar och mål. Och naturligtvis kan du få samma stöd för att hitta en utbildning som kan leda till ditt framtida drömjobb. Med rusta och matcha får du expertstöd och motivation att komma i arbete så att du får ordning på vardagen igen. Detta är en åtgärd som passar alla oavsett bakgrund och erfarenheter. Rusta och matcha får dig snabbt i arbete genom att vägleda dig längs hela vägen till ditt nya jobb.

8 Feb 2022