Stockholms företag hjälper med bokföring

Starta företag kräver en del. Driva det minst lika mycket. Då kan det vara skönt att låta ett företag i Stockholm ta hand om all bokföring, så man som företagare får tid med viktigare saker.

När Eva startade sitt friskvårdsföretag för några år sedan kämpade hon med att få det att gå ihop. När kunderna sedan började komma tyckte hon inte att tiden räckte till. Det blev sena kvällar som ibland blev nätter då momsredovisningar och bokslut skulle göras klart. Hon tvivlade många gånger på om hon gjort rätt eller om hon skulle lägga ner sitt företag. Det var inte längre roligt. Hennes passion hade blivit ett tungt ok på hennes axlar.

Företag med bokföring i Stockholm blev räddningen

Efter att ha legat sömnlös under lång tid tog hon beslutet som skulle ändra allt. En morgon satte hon sig vid köksbordet med en kaffe, startade datorn och började googla på bokföring i stockholm. Många kändes för stora och kändes inte rätt. Men så föll blicken på orden enmansföretag och större företag.

Hon kontaktade företaget och bokade ett besök hos dem. De klickade direkt och hon bokade hjälp med bokföringen, den enklare där hon skulle bokföra dagskassan, men inte momsredovisningar och bokslut. Plötsligt kändes livet mycket lättare. Äntligen fick hon lediga kvällar och nattsömn. Vilket i sin tur innebar att hon orkade ta hand om flera kunder och affärerna blomstrade.

Dags att ta nästa steg med bokföring

Under lång tid hade hon funderat på att öppna i en ny lokal. Öppna en butik och ha behandlingar. Om hon anställde en person kunde de alltid ha öppet i butiken samtidigt som hon eller den nya terapeuten behandlade.

På huvudgatan i förorten hittade hon den perfekta butiken som var i fint skick. Gjorde lite smårenovering och kontaktade sedan en hudterapeut hon haft ögonen på ett tag. Anita, som terapeuten hette tackade ja efter att ha funderat lite. Hon ville gärna jobba hos Eva men som egen. Men oroade sig för att hon inte visste hur det gick till.

Nu var Eva glad att ha anlitat företaget i Stockholm. En annan specialitet de hade var att hjälpa nya företagare. Anita fick kontaktuppgifterna och senare åkte hon in på ett möte. Dessutom hade hon kontakt med arbetsförmedlingen som hjälpte till med starta-eget-utbildning.

Tänk nu hade hon en arbetskamrat i Eva. Det kändes skönt. Dessutom hade ingen av dem sömnlösa nätter. Inte på grund av bokföringen i alla fall.

10 Oct 2021