Ta hand om dina anställda med företagshälsovård i Stockholm

En företagare som verkar för ett socialt hållbart samhälle håller ett öga på sina anställdas hälsa och skickar dem på undersökningar. Så sköter du din företagshälsovård i Stockholm snyggt.

De anställda är ditt företags livsnerv, blodet som flyter i venerna. Det är de anställda i samarbete med ditt affärssinne och din briljans som entreprenör som gör ditt företag till en succé. Företagshälsovård i Stockholm arbetar med att förebygga skador genom friskvård och samtal och råd om kost och sömn. Psykologer ingår också. Att man får prata av sig om man är stressad kan vara ett viktigt led i att må bättre. Även diverse provtagningar ingår. Via blodprov och urinprov kan det bli uppenbart om det till exempel råder brist på järn eller om främmande ämnen påverkar kroppen. Varje anställd har sina egna krämpor och därför får dina anställda en personlig service där syftet är att skapa en behandling som är till för att lindra alla de olika krämporna.

Intyg från företagshälsovård

Med företagshälsovård kommer du också kunna få de läkarintyg som krävs för att köra diverse fordon som taxi, släp och buss. Om arbetsmiljöverket gör en inspektion ska du som företagsledare kunna visa upp tjänstbarhetsintyg, och även det hjälper dig bra företagshälsovård med. Så vad dina anställda behöver är företagshälsovård. Vilket pris på företagshälsovård kan du få? Alltid ett förmånligt, men vilket pris sätter du på din och dina anställdas hälsa? Friska anställda och ett friskt företag för ett framgångsrikt entreprenörskap.

14 Feb 2022