Tandläkare i Solna gör smilet ljusare

Det krävs inte alltid tandblekning för att göra tänderna vitare. Tandläkare i Solna kan med hjälp av Airflow göra en djuprengöring som tar bort missfärgningar.

Kristin bodde i Solna och hade gått till samma tandläkare i många år. Kliniken var bra och hade möjlighet att göra många olika behandlingar. Det var bra att vara en regelbunden patient och boka ny tid även om det var ett år till nästa gång. Än så länge använde hon kliniken för vanlig tandvård men funderade på att bleka tänderna.

När hon var på sitt årliga besök hos sin tandläkare frågade hon om tandblekning, tog det lång tid och vad kostade det. Tandläkaren som var mycket trevlig sa att hon hade fina tänder och inte behövde tandblekning. Ville hon ljusa upp dem kunde hon göra en Airflow. Hon rynkade undrande på pannan.

Tandläkare rekommenderade Airflow

Efter att ha fått veta att Airflow är som en polering, med vatten, salt och luft, bokade hon in en tid. Behandlingen fungerar, till skillnad från vissa andra, bra både fram, bak och mellan tänderna. Den djupa rengöringen tar bort missfärgningar och tänderna blir vitare. Metoden är mildare än vanlig tandblekning. Behandlingen skulle göras av en tandhygienist i Solna.

Behandlingen gick snabbt och efterlämnade en känsla av att vara helt ren i munnen. Tänderna kändes släta och när hon tittade i spegeln såg hon att de faktiskt blivit vitare. Snyggt. Hur länge det skulle vara var upp till henne. Hon hade lovat sig själv att minska på kaffet ändå så det skulle förbättra hållbarheten.

6 Feb 2023