Utomhusreklam för den som vill synas

Det är inte enkelt för företag att nå ut till sina kunder. Dagens stora utbud av medier gör det omöjligt att veta vilken sort som passar de egna kunderna. Då är utomhusreklam en smart lösning.

Anders företag med företagstjänster hade vuxit enormt och fortsatte att expandera. Han märkte ändå att den marknadsföring som användes inte nådde ut. Det var som att slänga pengarna i sjön.

Online hittade han mycket information om att människor inte längre stannar för att läsa en annons om de inte specifikt är på jakt efter produkten. Man scrollar vidare till nästa sida utan att hinna reflektera.

Annonskostnaderna för branschtidningar och internet var skyhöga. Anders tittade ut genom kontorsfönstret och fastnade med blicken på en annonstavla. Som en blixt från klar himmel visste han att det var rätt väg att gå. Dessa annonser möttes ju av alla, dag ut och dag in.

Rätt i tiden med utomhusreklam

Efter bara några sökningar hittade han rätt: en marknadsföringsbyrå med fokus på just utomhusreklam. Kontakten gjordes och ett möte bokades in över zoom. Han berättade om sina önskemål och de bestämde en dag då de skulle ta lite bilder och diskutera layouten. Sedan skulle de komma med förslag på annonser som skulle sättas upp—inte bara runt om i stan, utan i flera olika städer.

Tänk alla människor han skulle kunna nå på det här sättet! För sin inre bild kunde han redan se de stora annonserna där företagsloggan och en snygg slogan visades tydligt för alla som gick förbi. Läs mer om utomhusreklam på denna webbsida: https://www.utomhusreklam.nu/

 

 

22 Feb 2022