Vi köper din bil och du slipper besvär

Vill du bara bli av med din gamla bil så smidigt som möjligt och utan att du själv behöver leta upp en köpare? Sälj den till en seriös bilfirma så får du bra betalt snabbt och utan extra arbete.

Vi köper din bil. Det är kanske rena drömmen för dig att någon säger just de orden. Du kan sälja ditt fordon i befintligt skick till en seriös bilhandlare, som ger dig pengar på kontot snabbt. Ett alternativ är att du låter dem sälja den åt dig.

Bil som inte längre behövs

Om du inte vill ha kvar din gamla bil kan du enkelt bli av med den. En seriös bilhandlare har både resurser och plats att ställa upp den så att intresserade köpare kan komma och titta på den. De putsar upp den lite och ställer den i sin bilhall, och i vilket fall som helst har de många fler kontakter än vad du har.

Chansen att den säljs till ett bra pris och till rätt köpare ökar betydligt, och du slipper själv annonsera och lägga ner tid på visningar. Vill du inte avvakta att bilen blir såld där och istället bara bli av med den så fort som möjligt, får du ett seriöst bud och kan sälja den direkt till bilfirman.

Inbyte och en bra affär

Framför allt är det en förtroendesak, det att du kan lita på din bilhandlare. De ger dig vettigt betalt för din gamla bil, men du kan också byta bil hos dem utan att känna dig lurad. En bra bilhandlare vill att folk blir nöjda och kommer tillbaka dit när det är dags för bilbyte nästa gång. När du går runt och tittar hos dem finns det säkert många bilar du skulle vilja ha, som passar dig mycket bättre än den gamla. Lämna din gamla bil i inbyte, så gör du en bra affär.

Bilfirman har koll på marknaden

Den bilfirma du anlitar bör ha koll på marknaden så att de gör en riktig prissättning. Dessutom kan de ofta ge dig tips och råd både när det gäller fordon, garantier och finansiering. Dra fördel av att andra har kontakter som du saknar, och utnyttja deras kunskaper om fordon. Du får vettiga förslag på bilar du kan byta till, och det kan bli en positiv överraskning för dig när du väl tar kontakt med bilhandlaren och ser vad de har att erbjuda.

18 Aug 2020